29 / 03 / 2024

ekşioğlu kurtköy mira nerede

ekşioğlu kurtköy mira nerede

Ekşioğlu Kurtköy Mira ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Mira Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Mira Kurtköy ödeme planı!

Mira Kurtköy ödeme planı bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Fiyatların 205 bin TL'den başladığı Mira Kurtköy Evleri teslimleri Ağustos 2014 yılında yapılıyor...

Mira Kurtköy satılık!

Mira Kurtköy satılık daire fiyatları 205 bin TL'den başlayarak değişiyor. Teslimlerin Ağustos 2014'te başlayacağı Beşyıldız Ekşioğlu Mira Kurtköy Evleri'nde banka kredili ödemeler yapılabiliyor...

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Ekşioğlu Mahallesi, 644 ada, 15 parsel ile kısmen park alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Ekşioğlu Mahallesi, 214 ada, 6 ve 10 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 525 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Ekşi ve Kenan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Ekşioğlu Mahallesi, 448 parselin bir kısmı, 290 ada, 50 parsel, 308 ada, 13 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Ekar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ekar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Ekşioğlu, Erdem Ekşioğlu Ve Mehmet Erhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Ahe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ahe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sait Ekşioğlu, Esra Ekşioğlu, Yasemin Ekşi Ve Yunus Emre Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu 5k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 5k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ticaret Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli İle  Adem Ekşioğlu, Ali Kemal Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Cihan Ekşioğlu kimdir?

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu kimdir? Cihan Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cihan Ekşioğlu'nun biyografisi...

ekşioğlu kurtköy mira nerede Haberi

ekşioğlu kurtköy mira nerede


Mira Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yer alıyor. Proje Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzası taşıyor.


Ekşioğlu Kurtköy Mira ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Ekşioğlu Kurtköy Mira ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Kurtköy Mira Evleri kapsamında 303 adet daire ve 32 adet villa yer alıyor. Proje 25 bin 829 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Mira Kurtköy Konutları 'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor.


Mira Kurtköy fiyatları 270 bin liradan başlıyor. Projenin teslimlerinin Ağustos 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Ekşioğlu Kurtköy Mira ödeme planı:

Ekşioğlu Kurtköy Mira ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.


Mira Konutları projesinin sosyal alanları arasında; her daireye özel otopark, yüzme havuzu, kapalı sosyal alan, basketbol ve voleybol sahası,  bisiklet ve yaya...