20 / 04 / 2024

eksper raporuna itiraz dilekçesi

eksper raporuna itiraz dilekçesi

Konut kredisi ekspertiz raporu, gayrimenkulün değer tespiti için banka tarafından isteniyor. Eğer banka rapor sonucunda yüklü miktarda ücret talep ettiyse itiraz edilebiliyor. İşte, ekspertiz raporuna itiraz dilekçesi örneği!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti. Davacı taraf temyize başvurdu.

Ankara-Çankaya yapı ruhsat iptal davasında yeniden keşif yapılacak!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasında davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti...

Kanal İstanbul'un ÇED raporuna 92 bin 468 kişi itiraz etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kanal İstanbul'un ÇED raporunu onayladı. ÇED raporuna, 92 bin 468 vatandaş, 15 farklı noktada itiraz etti...

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yazdığı mektubun içeriğini anlattı!

Ekrem İmamoğlu, ÇED raporuna itirazının ardından bugün Kanal İstanbul projesindeki ‘Avrupa Yakası Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği’ için itiraz dilekçesi verdi. Dilekçeyi teslim etmeden önce İmamoğlu, gazetecilerin sorularını cevapladı…

Kanal İstanbul projesinin iptali için 100 binden fazla dilekçe verildi!

Kanal İstanbul projesinin ÇED raporuna itiraz süresi dün mesai bitimi ile birlikte sona erdi. İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne 100 binden fazla itiraz dilekçesi teslim edildi

Kanal İstanbul'a itiraz süresi bugün doluyor!

Kanal İstanbul Projesi için hazırlanan ÇED raporuna itiraz süresi bugün (2 Ocak) doluyor. İtirazlar bu akşam mesai bitimine kadar kabul edilecek...

Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un ÇED raporuna itiraz dilekçesi verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesinin ÇED raporuna itiraz dilekçesini Beşiktaş'taki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne verdi. Başkan Ekrem İmamoğlu, 3 bilim insanının raporunu okuduğunu ve uykularının kaçtığını belirtti.

CHP’li Umut Oran’dan Kanal İstanbul’a 34 maddelik ÇED itirazı!

CHP’li Umut Oran, Kanal İstanbul Projesi’nin ÇED raporuna itirazlarını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletti. Oran, 34 maddelik itiraz dilekçesinde, “Montrö Sözleşmesi'nin omurgası olan Türk Boğazlarının bütünlüğünü bozarak, değiştirebilecek süreçlere karşı bir planınız var mıdır?” diye sordu...

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin ÇED raporuna onay!

Mersin Gülnar'da kurulması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin ÇED raporuna itiraz edilmişti. ÇED raporunun kurallara uygun olduğu gerekçesiyle itiraz iptal edildi.

Hatay’da ÇED olumlu raporuna itiraz!

Hatay’da 13 dernek, Samandağ Aknehir'deki Mevkisi’ndeki Rüzgar Enerji Santrali (RES) türbinlerinin artışına ilişkin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) olumlu raporuna itiraz edildi.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi'nin ÇED raporuna itiraz!

DATİ Yatırım Holding tarafından Ataköy sahilde yapılmak istenen İstanbul Turizm Merkezi projesi için hazırlanan ÇED raporuna Ataköy 1. Kısım Koruma ve Güzelleştirme Derneği itiraz etti.

İzmir Aliağa Termik Santrali'nin raporuna itiraz!

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, Aliağa Termik Santrali'ne verilen "olur" raporuna karşı İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne itiraz içerikli dilekçe verdi.

Riskli yapı raporuna itiraz edilir mi?

Kentsel dönüşüm kapsamında, riskli olarak tespit edilen yapılar yıkılıyor. Taşınmazı yıkılan hak sahiplerine kentsel dönüşüm kredisi ve kira yardımı gibi bazı olanaklar sunuluyor. Peki, riskli yapı raporuna itiraz edilir mi?

eksper raporuna itiraz dilekçesi Haberi

eksper raporuna itiraz dilekçesi

Ekspertiz raporuna itiraz dilekçesi örneği!

Banka nezdinde kredi çekmek istiyorsanız, banka için ekspertiz raporu gerekiyor. Konutun değerinin belirlenmesi için hazırlanan ekspertiz raporu bankaya sunularak ne kadar kredi kullanılacağını belirliyor. 


Ev kredisi almak isteyenlerin mutlaka eksperlerin hazırlayacakları raporlarla  başvuru yapması gerekiyor. Banka bu rapora göre talep edilen krediyi onaylıyor. Eksperlerin hazırladığı ev durumu önem teşkil ediyor. 


Bu rapor alacağınız kredi miktarını etkiyor. Ev değeri ortaya çıkması için bazı durumlar dikkate alınır. Eviniz ile ilgili tapudan herhangi bir ipotek olup olmadığı incelenir.


Rapor geniş kapsamlı bir şekilde hazırlanıyor. Banka bu rapor ile sizlere vereceği miktarı belirliyor. Ev için hazırlanan bir pazar fiyatı ve bankanın vereceği miktar, eksper raporuna istinaden hazırlanmış oluyor. Kredi kullanmak isteyen kişiler bu yollarla ev sahibi olabiliyor. Eksper olmadan gayrimenkulün fiyatı belirlenemiyor.


Yapılan...