25 / 04 / 2024

el dokuması halılar

el dokuması halılar

Bahar temizliği ile birlikte evinizin dekorasyonunda ufak değişiklikler yapmak ya da evinizi baştan aşağı yenilemek istiyorsanız, Myhome Halı’nın avantajlı bahar kampanyasını kaçırmayın...

My Home'un el dokuması halıları ile eskiye dönüş!

Hazırlanacak koleksiyonun tarzına göre yünün toplanması, eğirmesi, boyanması ve dokunmasıyla Türk geleneklerinde büyük yer kaplayan el dokuması halıların her biri tam bir yıllık emekle ortaya çıkıyor.

ABD'de ikinci el konut satışları şubat ayında beklentilerin üzerinde arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, şubat ayında yüzde 9,5 artış ile beklentilerin üzerinde gerçekleşirken, son bir senenin en fazla artışı gerçekleşmiş oldu!

ABD'de 2. el konut satışları son 5 ayın zirvesinde!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, 2024 yılının Ocak ayında yüzde 3,1 artış göstererek piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşandı

ABD'de ikinci el konut satışları, yükselen mortgage faiz oranları ve düşen konut stokunun etkisi ile geçen sene 1995'ten bu yana en düşük seviyesini gördüğü kaydedildi.

ABD'de 2. el konut satışları 3,82 milyona çıktı!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, Kasım ayında yüzde 0,8 artış göstererek, piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşanıyor...

National Association of Realtors'a (NAR) göre ikinci el konut satışları Ekim ayında gerilediği kaydedildi. Buna göre; ABD'nin dört büyük bölgesi arasında satışlar Kuzeydoğu, Güney ve Batı'da azalırken, Ortabatı'da ise değişiklik göstermedi. İşte haberin detayları...

ABD'de ikinci el konut satışları 13 yılın en düşük seviyesinde seyrediyor

Amerika'da ikinci el konut satış fiyatları, eylülde yüzde iki azalarak Ekim 2010 yılında bu yana en düşük seviyelere indi. İşte haberin ayrıntıları..

ABD'de ikinci el konut satışlarında görülmemiş düşüş! 7 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de ikinci el konut satışları, ağustos ayında yüzde 0,7 oranında azaldı. Böylece ocak ayından bu yana en düşük seviyesini gördü.

Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları sonuca vardı! İkinci el araç satışlarında fahiş fiyat artışları son buldu!

Türkiye'de ocak-temmuz döneminde ikinci el otomobil satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 24,7 arttı. Bu artışta Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan düzenlemelerin etkili olduğu açıklandı.

İkinci el otomobil satışlarına kısıtlama getirildi! Cezası büyük...

Otomotiv piyasasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Özellikle ikinci el otomobil satışları ile ilgili devlet yeni uygulamaları hayata geçirmeye başladı.

İkinci el otomobil satışlarında yeni dönem yarından itibaren başlıyor!

İkinci el araçların, üretici ya da distribütör tarafından tavsiye edilen güncel satış fiyatlarının üzerinde bir fiyattan pazarlanamamasına ilişkin kısıtlama yarın devreye giriyor.

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 2. el konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı.

ABD'de 2. el konut satışları beklentileri aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 2. el konut satışları, Şubat ayında aylık bazda yüzde 14,5 arttı ve beklentilerin üzerine çıktı.

el dokuması halılar Haberi

el dokuması halılar

Baharın gelmesi ile birlikte evlerimizde de bir hareketlilik başladı… Bahar temizliği ile birlikte evinizin dekorasyonunda ufak değişiklikler yapmak ya da evinizi baştan aşağı yenilemek istiyorsanız, Myhome Halı’nın avantajlı bahar kampanyasını kaçırmayın. 


Sektördeki 50 yıllık tecrübesiyle trendleri belirleyen My Home Halı, birbirinden özel el dokuma halılarda, Nisan ayına özel %50 indirim fırsatı sunuyor… Baharın gelmesi ile birlikte, doğadaki canlılık evlerimizde, kullandığımız halılar ile kendini hissettirecek…


Tekstilden ayakkabıya, dekorasyondan aksesuarlara kadar her ürünün bir modası olduğu gibi halıda da her yıl farklı trendler dikkat çekiyor.


My Home Halı’nın tasarımcıları bu yıl, adını Türkmenistan’daki kaftanlardan alan İkat tarzı desenlerle, belirgin şekilleri olmayan eskitme desenlerin ön planda olacağını belirtiyor. My Home Halı’nın 2013 Bahar Koleksiyonu’nda, halılardaki ana renkler bej, gri ve toprak tonları… Bu klasik ana...