24 / 04 / 2024

Elazığ depremzede kira yardımı

Elazığ depremzede kira yardımı

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Elazığ'da depremden etkilenen 4 bin 914 kişiye 20 milyon 101 bin TL kira yardımında bulundu.

Depremzede öğrencilere kira yardımı verilecek mi? Son dakika!

Malatya’da depremzede öğrenciler kira yardımı ve daha fazla yurt açılması taleplerini dile getirdi. İşte o öğrencilerin açıklamaları...

Kiracıya 3 bin TL, ev sahibine 5 bin TL! Depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

6 Şubat Kahramanmaraş depremi 10 ili etkiledi. Bu illerde yaşayan depremzedeler için devlet tarafından kiracılara 3 bin TL, ev sahiplerine ise 5 bin TL kira yardımı yapılacağı açıklanmıştı. Peki depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

Deprem kira yardımı ne zaman yatacak? Afetzede kira yardımı yattı mı? Deprem kira yardımı sorgulama!

Depremzede kira yardımı gündemde yer alan konular arasında yer alıyor. Afetzede kira yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? İşte detaylar!

Deprem kira yardımı ne zaman yatacak? Kira ve taşınma yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak 2023?

Deprem kira ve taşınma yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? soruları depremzedeler tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Kira yardımı ne zaman başlar? Deprem kira yardımı kimlere verilir? Depremzede kira yardımı ne kadar?

Kira yardımına dair pek çok vatandaş sorularının sayısını arttırdı. Bilhassa kira yardımın ne zaman ödeneceği araştırılıyor. İşte detaylar!

Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

Deprezemzedelere taşınma ve barınma için karşılıksız destek verilecek. Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

Deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Taşınma ve kira yardımı kaç lira? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depremzedelere destek açıklaması gelmişti. Peki deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Depremzede kira yardımı kaç lira? Deprem kira yardımı ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

Depremzede kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Deprem kira yardımı nereden alınır?

Depremzedelere yapılacak olan kira yardımına dair sorular sorulmaya devam ediliyor. Depremzedelere kira yardımı nasıl yapılır? İşte detaylar!

Depremzedelere yapılan kira yardımları faiziyle geri alınıyor iddiası! 

Elazığ'da 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından kentsel dönüşüm uygulaması kapsamında depremzedelere kira yardımı yapıldı. Yapılan o kira yardımı ile ilgili şok bir iddia gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Elazığ'da 376 depremzede daha evlerine kavuştu!

Elazığ'da yaşanan depremden sonra, depremzedeler için inşa edilen konutlar sahiplerine teslim edildi.

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

İzmir Bayraklı'da 20 depremzede aile evlerine kavuştu!

30 Ekim tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören 20 depremzede aileye ev teslimi yapıldı. Kiralık dairelerde oturacak ailelerin bir yıllık kira ücretlerini ise Hürriyet Emlak ve Ahbap Derneği tarafından ödendi.

Elazığ Belediyesi 85 taşınmazın kira süresini uzattı!

Elazığ Belediyesi, 85 taşınmazın kira süresini uzattı. 2019 yılı Sayıştay Denetim Raporu’na göre, belediyenin 6 adet taşınmaz tahsisinin 3’ünü kanuna aykırı şekilde ‘süresiz’ tahsis ettiği belirtildi.

Elazığ depremzede kira yardımı Haberi

Elazığ depremzede kira yardımı

Elazığ'da depremzedelere ödenen kira yardımı 20 milyon TL'yi geçti. Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden sonra vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kira yardımında bulunan bakanlık, depremzedeler için yaptırdığı konutların çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakanlık depremde en çok etkilenen 4 mahallede evleri yıkılan ailelere kira yardımı yapıyor.

Abdullah Paşa Mahallesi'nde bin 604 kişiye 7 milyon 349 bin 360 lira, Mustafa Paşa Mahallesi'nde bin 842 kişiye 8 milyon 941 lira, Rüstem Paşa Mahallesi'nde bin 139 kişiye 3 milyon 439 bin 367 lira ve Sürsürü Mahallesi'nde de 329 kişiye 1 milyon 311 bin 432 lira olmak üzere 4 bin 914 kişiye 20 milyon 101 bin 100 lira kira yardımı verildi.

- Altyapıya 560 milyon lira kredi desteği

Bunun dışında Çevre...