26 / 04 / 2024

elazığ depremzede suç duyurusu

elazığ depremzede suç duyurusu

Elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasarlı olan evlerin yıkım çalışmalarında sağlam olan evleri zarar gören 11 depremzede, görevi kötüye kullanma ve kamu ihale kanununa aykırılık sebebiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinden şikayetçi oldu.

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine tam bu kadar destek ödenecek! Rakamlar bir bir açıklandı! 

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine sağlanacak ödemeler tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Elazığ'da 376 depremzede daha evlerine kavuştu!

Elazığ'da yaşanan depremden sonra, depremzedeler için inşa edilen konutlar sahiplerine teslim edildi.

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

Elazığ'da evi yıkılan depremzede 'Ev boş' tutanağından şikayetçi oldu!

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde oturduğu binanın ağır hasar görmesi sonrasında evi eşyalarıyla birlikte yıkılan Merve Köklüer, yıkım öncesinde polis memurunun 'Ev boş' diye tutanak tutması sebebiyle zarar gören eşyalarının karşılığında yardım alamadığını belirtti.

Depremzedelerden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hakkında suç duyurusu!

Elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasarlı olan evlerin yıkım çalışmalarında sağlam olan evleri zarar gören 11 depremzede, görevi kötüye kullanma ve kamu ihale kanununa aykırılık sebebiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinden şikayetçi oldu.

Elazığ'da inşaat hırsızları suçüstü yakalandı!

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleşen operasyon sonucunda inşaatta çalışan 2 şüpheli, çinko çaldıkları sırada suçüstü yakalandı.

Elazığ Çevrimtaş köyünde yapılan evlerden ilki teslim edildi!

Elazığ'daki depremde çok sayıda ev ve ahırın hasar gördüğü Çevrimtaş köyünde, çelik konstrüksiyonlu, 91 metrekarelik 2+1 şeklindeki evde depremzede Ernek ailesi oturacak...

Elazığ'da depremzedelerden 3 ay boyunca su tüketim bedeli alınmayacak! 

Elazığ'da merkez üssü Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında yaraların sarılması için çalışmalar sürüyor. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "24 Ocak'tan geçerli olmak üzere 3 ay süresince abonelerimizden su tüketim bedeli almayacağız" dedi...

Elazığ'da 4 jeotermal ihalesi yapılacak!

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Sivrice ve Merkez ilçelerinde bulunan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahalarını ihaleye çıkartıyor. İhaleler 7 Temmuz 2015 tarihinde saat 10:00'da başlayacak.

Elazığ'da çığ düştü!

Elazığ Palu ilçesinde donan su borularını onarmaya çalışan kişi, üzerine çığ düşmesi sonucu hayatını kaybetti. dağın eteğindeki donan su borularını onarmaya çalışan Remzi Demiroğlu (25), dağdan gelen çığın altında kaldı...

Elazığ, su ürünleri Ar-Ge merkezi olacak!

Elazığ Su Ürünleri Araştırma İstasyonu bünyesinde, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde su ürünleri üretimi ve verimliliğinin artırılması amacıyla Ar - Ge merkezi kurulması için çalışma başlatıldı.

Elazığ turizm sektörüne odaklanacak!

Elazığ ilinin sosyal ve ekonomik gelişmesini sağlamak amacıyla oluşturulan Elazığ Kalkınma Kurultayı, yeraltı kaynakları, su ürünleri ve turizm sektörlerine odaklanarak belirlenen gelecek hedeflerinin tanıtım toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi.

Veysel Eroğlu Elazığ'a 29 müjde birden verdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kanatlı Barajı ile birlikte 11 yatırımın temelini atmak üzere karayolu ile Malatya'dan Elazığ'a geldi. Elazığ Valiliği'ne giden Bakan Eroğlu'nu, Vali Ömer Faruk Koçak karşıladı...

elazığ depremzede suç duyurusu Haberi

elazığ depremzede suç duyurusu

Elazığ'da 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasarlı olan evlerin yıkım çalışmalarında sağlam olan evleri zarar gören 11 depremzede, görevi kötüye kullanma ve kamu ihale kanununa aykırılık sebebiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinden şikayetçi oldu.

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre; Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremden hemen sonra acil yıkılacak binalar arasında yer alan Kültür Mahallesi’ndeki bir apartman iş makineleri tarafından yıkıldı. 

Yıkım esnasında binanın yanındaki San Apartmanı da zarar gördü. Apartmanın bir taşıyıcı kolonu patlarken, binanın duvarları da yıkıldı. Yıkım esnasında sağlam binalarının hasar görmesi sebebiyle mağdur olduklarını belirten bina sakinleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu. 

 “NE BAKAN İLGİLENİYOR NE DE VALİ”

İş makinelerinin dikkatsiz çalışmaları sebebiyle evinin hasar gördüğünü vurgulayan Erdem San, şunları kaydetti:

- Bakanlar...