18 / 04 / 2024

Elazığ Karayolları Genel Müdürlüğü yapım ihalesi kimin

Elazığ Karayolları Genel Müdürlüğü yapım ihalesi kimin

BÖLGE Müdürlüğü-8.Bölge Elazığ Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü 2014/161941 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Karayollarından Kozyatağı'nda satılık arsa!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy Kozyatağı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 11 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Karayolları'ndan satılık arsa!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 16. Bölge Müdürlüğü, Sivas'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 19 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Karayolları bu ilde arazi satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Karayolları Genel Müdürlüğü 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de arazi satacak. Söz konusu arazi 76 bin 804 metrekare alana sahip.

Karayolları bu ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 

Karayolları Genel Müdürlüğü Malatya Yeşilyurt'ta dört adet arsa satacak. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak açıklandı.

Karayolları, İstanbul ve Kocaeli'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan üç gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Kocaeli ve İstanbul'daki 3 gayrimenkul satılıyor! Karayolları tek tek açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. Peki Kocaeli ve İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Karayolları o ilde arsa satacak! Kaçırmayın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 25 Eylül'de yapılacak. 

Karayolları, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Karayolları o ilde arazi satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili detaylar...

Karayolları başkentte imarlı arsa satacak! Taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karayolları, Ankara'da konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Karayolları İzmir Urla'da 4 arazi satacak! Yazlık bölgelerde arazi arayanlara büyük fırsat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü İzmir Urla Bademler'de yer alan dört adet araziyi satışa çıkardı.

Elazığ Karayolları Genel Müdürlüğü yapım ihalesi kimin Haberi

Elazığ Karayolları Genel Müdürlüğü yapım ihalesi kimin

BÖLGE Müdürlüğü-8.Bölge Elazığ Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü 2014/161941 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 


T.C.K8. Bölge Müd. ihaleler Başmühendisliği/ Elazığ adresinde gerçekleşen ihaleye bir firma teklif verdi. 


Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. Yaklaşık maliyeti 7.945.087,69 TRY olan ihaleye giren bir firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 


Adıyaman-Kahta-Narince9blhd Devlet Yolu Km:66+000 68+617 Arası Toprak İşleri, Sanat Yapıları ve Üstyapı Yapım İşi için açılan ihalede en yüksek teklif 5.997.618,16 TRY, en düşük teklif 5.997.618,16 TRY verildi. GÜLSAN İNŞAAT SANAYİ TURİZM NAKLİYAT VE TİC. AŞ. 5.997.618,16TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...