24 / 04 / 2024

Elazığ kentsel dönüşümünde son durum

Elazığ kentsel dönüşümünde son durum

Elazığ Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi düzenlenen Kent Çalıştayı ile kamuoyuna açıklandı. Elazığ’da yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmalarında yol haritasını belirleyecek olan çalıştayın açılış konuşmasını Abdulkadir Kandemir yaptı.

Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı! 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler!

Evleri kentsel dönüşüme girenlerin hakları neler? Müteahhitle yerinde kentsel dönüşüm nasıl olacak? Kaç konut verilecek? Metrekare hesabı nasıl yapılıyor? Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı... 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler...

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Bursa’da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz: Hedef 10 bin yeni konut!

Depreme karşı dirençli şehir hedefiyle Bursa’da adeta bir kentsel dönüşüm hamlesi başlatan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karapınar kentsel dönüşümünde de 1. etap inşaatını başlattı.

Elazığ'da Abdulluhpaşa Mahallesi için kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Elazığ'a bağlı Abdullahpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için ihale  gerçekleştirildi.

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sorunların araştırılması için önerge verildi!

İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde mağdur olanların sorunlarının araştırılarak çözüm yolları geliştirilmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Elazığlı depremzedelerden kentsel dönüşüm açıklaması!

Elazığ'da yaşanan depremde evleri yıkılan ve devletin yaptığı yeni konutlara yerleşen depremzedeler yaptıkları açıklamada, "Kentsel dönüşümün sağlığımız ve hayatta kalmamız için büyük bir önemi var" dedi.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesi Elazığ'da gerçekleşiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ'da yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Elazığ'da gerçekleştiğini dile getirdi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Bursa Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için hak sahipleri ile sözleşme imzaladı.

Bağcılar Asburçaklar Sitesi'nde kentsel dönüşüm krizi!

Bağcılar'da bulunan 284 daireli Asburçaklar Sitesi'nde yaşayan vatandaşlar, kentsel dönüşüm nedeniyle kendilerine evlerinin boşaltılması yönünde baskı yapıldığını dile getirdi. 

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Deprem sonrası kentsel dönüşüm çalışmalarına hız katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi’nde dönüşüm için yıkım çalışmalarına başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kentin merkezindeki bu alan, İzmir için yepyeni bir sembol olacak" dedi.

Aksaray Hamidiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 28 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.

Elazığ kentsel dönüşümünde son durum Haberi

Elazığ kentsel dönüşümünde son durum

Elazığ’da yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmalarında yol haritasını belirleyecek olan “Elazığ Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi” düzenlenen Kent Çalıştayı ile kamuoyuna açıklandı.Akgün Otelde gerçekleştirilen çalıştayın açılış programına Vali Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Kandemir ve çok sayıda davetli katıldı.


Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Kandemir çalıştayın amacının Elazığ’da kentsel dönüşüm sürecinde yapılacaklar için bir yol haritasının ortaya konulması olduğunu kaydetti.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen ise “Elazığ Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi” ile Elazığ’da kentsel dönüşüm adına yapılacakların ve süreçlerin ortaya konulduğu bir yol haritası olduğuna değinerek, çalıştayda kentsel dönüşümle...