29 / 03 / 2024

elazığda kentsel dönüşüm çalışmaları

elazığda kentsel dönüşüm çalışmaları

Elazığ Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Cumhuriyet Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz katıldı.

Elazığ Belediyesi dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Elazığ Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Cumhuriyet Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz katıldı.

Elazığ'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Elazığ'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında birçok riskli yapı ve bölge tespit edildiğini bildirdi. Elazığ'da bir çok riskli yapı ve bölge tespit edilmişti...

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları çeşitleniyor. İlçede dönüşüm başlatılan ve dönüşüm için hazırlık yapılan mahallelerin sayısı artıyor...

İstanbul'da kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Önceki gün "Gayrimenkul Sektör Seminerleri"ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  İstanbul'da kentsel dönüşüm sürecinin başladığını açıkladı.

Batman'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Batman'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmer mahallelerini kapsayan imar planları tanıttı.

Kemal Kılıçdaroğlu Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar'da kentsel dönüşüm bölgesinde incelemeler yaptı.

Kocasinan'da kentsel dönüşüm daireleri hak sahiplerine teslim ediliyor!

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yenilenen daireler hak sahiplerine teslim edilmeye başladı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm maliyeti 500 milyar TL!

Avcılar Kentsel Dönüşüm Bölgesi’nde inceleme yapan İstanbul Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, olası İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yaklaşık 500 milyar TL mal olacağını söyledi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm konutları hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Veyisefendi Mahallesi'nde inşası tamamlanan 96 konut ve 7 iş yeri için anahtar teslim töreni gerçekleşti. 

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında 279 konut ve dükkan hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen 264 konut ile 15 dükkan, törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için 8.4 milyon TL'lik ödeme!

Trabzon'da kentsel dönüşüm projesi için kamulaştırma çalışması yapılan alanlar için hak sahiplerine 8 milyon 416 bin 225 lira ödeme yapıldı.

Giresun'da kentsel dönüşüm kapsamında 28 binada 96 bağımsız bölüm tespit edildi!

Giresun'da kentsel dönüşüm kapsamında 28 binada 96 bağımsız bölüm tespit edildi, 11 binada toplamda 20 bağımsız bölüm yıkıldı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

Hırsızlar Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarını hedef aldı!

Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarında bulunan binalarda hırsızlık yaptığı ortaya çıkan 4 şüpheli gözaltına alındı.

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm kamu lojmanlarıyla başlıyor!

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm bölge halkı için umut oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merakla beklenen dönüşümün ilk adımının Cilimboz Deresi kıyısındaki lojmanlarla başlayacağını duyurdu...

elazığda kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

elazığda kentsel dönüşüm çalışmaları

Elazığ Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Cumhuriyet Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Kazim Özgür, birim müdürleri ile hizmet alım işini alan ilgili firma yetkilileri katıldı.  Toplantıda Cumhuriyet Mahallesi sınırlan içindeki 18,84 hektar riskli alan ve 2,85 hektarlık rezerv yapı alam olmak üzere toplam 21,69 hektarlık proje alanına ait hizmet alımı işi kapsamında ikinci aşama nazım ve uygulama imar plan taslakları, mimari alan proje taslakları, Eylem Planı raporu gibi konular görüşüldü.  Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ için önem taşıyan kentsel dönüşüm projesinin bir an önce hayata geçirileceğini ifade ederek, toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm yönleriyle ele alındığını söyledi. Yanılmaz, "İlk etapta Cumhuriyet Mahallesi ile başladığımız kentsel dönüşüm çalışmaları, şehrimizin...