25 / 04 / 2024

Elazığda okul yapımı

Elazığda okul yapımı

Elazığ'ın Ağın ilçesinde emekli öğretmen Emine Beşe, kendi üzerine kayıtlı tek mal varlığı araziyi okul yaptırılması için bağışlamıştı.

Elazığ'da yerinde dönüşüm diyen depremzedeler konut inşaatlarına başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen Elazığ'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru yapanlar devletin sağladığı hibe ve kredi desteğiyle kendi konutlarını yapıyor.

Elazığ'da Yerinde dönüşüm Projesi'nde 2 bin 936 konutun yapımı devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Elazığ İl Müdür Yardımcısı Fatih Önalan asrın felaketinden sonra Elazığ'ın ayağa kaldırılması için  2 bin 936 konutun yapımının devam ettiğini açıkladı.

Ankara'da tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü tarafından Kahramankazan İlçesi Orhaniye Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Elazığ'daki deprem konutlarının yapımı tamamlanıyor!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen deprem konutlarının yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Elazığ'da 204 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Elazığ Belediye Başkanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Elazığ’da 750 yapı tasarlandı: Elde edilen gelir dönüşüme harcanacak!

Geçtiğimiz sene büyük bir depremle sarsılan Elazığ’da Türkiye’ye ‘umut’ olacak bir sosyal sorumluluk projesi için düğmeye basıldı. Konutlardan elde edilen gelir, şehrin kentsel dönüşüm çalışmalarında kullanılacak.

Elazığ'da 59.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Elazığ Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 2 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Malatya'da okul onarım ihaleleri hakkında inceleme başlatıldı!

Malatya Valiliği, okul onarım ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.

Bartın'da baraj yapımı nedeniyle bazı mahalleler taşınacak!

Bartın'da baraj yapımı sebebiyle Şarköy köyüne bağlı bazı mahallelerin belirlenen yerlere nakledilmesi ve yerleşimin sağlanmasına karar verildi.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Elazığ Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

Elazığ'da depremzedelere yapılan yardım 440 milyon TL'ye ulaştı!

Elazığ'da, AFAD tarafından kiracı ve ev sahibi 11 bin 187 kişiye 49 milyon 634 bin 500 lira, 473 esnafa ise 922 bin 500 lira kira yardımı verildi.

Elazığda okul yapımı Haberi

Elazığda okul yapımı

Emekli öğretmenin bağışladığı araziye okul yaptırılması için de iş adamı Mehmet Kemal Karabatak, kendisine ait değeri 2 araziyi Ağın Kaymakamlığına bağışladı. 



Ağın İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğine tarafından bağışlanan İstanbul'un Sancaktepe ilçesi Şamandıra Mahallesi'nde bulunan 2 arsa satışa çıkarıldı. 22 Haziran'da Ağın İlçe Kaymakamlığı Birlik İhale Odası'nda açık arttırma ile satışı yapılacak olan araziler için tahmini bedel 2 milyon 750 bin lira olarak belirlendi. Arazilerin satılmasıyla birlikte ilçede 8 derslikle okul yapımına başlanacak.



Elazığ Birlik Haber...