23 / 04 / 2024

Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi başladı mı

Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi başladı mı

Hefe Enerji, Kıvanç Group ve Etien sponsorluğunda gerçekleştirilecek kongrede, elektrik dağıtım sektöründe iş sağlığı ve güvenliği alanın farklı öncelikleri yerli ve yabancı uzmanların katılımında değerlendirilecek.

İnşaat sektöründe çalıştıracak eleman bulunamıyor! İşçiler 2 bin TL'lik günlük ücret istiyor!

İstanbul'da konutunu yenileyeceklere 800 bin lira hibe, 700 bin lira da uygun maliyetli kredi imkanı sunulacak. Kentsel dönüşüm hızlı atılan bu adımlarla hızlandırılırken, inşaat sektöründe çalıştıracak eleman bulunamıyor. İşte ayrıntılar...

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

Sanal gerçeklik teknolojisiyle emlak sektöründe kartlar yeniden dağıtılıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen sanal gerçeklik teknolojisi, oyun ve eğlence sektörlerinde etkili olurken, emlak sektöründe de pek çok şeyi değiştirdi. Konut almak isteyenler, artık bir evi şahsen görmekle sınırlı kalmıyor ve emlakçılar daha çok müşteriye ulaşabiliyor.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Otomotiv sektöründe gençlere ayda 200 bin liraya varan kazançla iş fırsatı!

İşsizlik günümüz Türkiye’sinin en büyük sorunlarından biri. Aynı zamanda kalifiye elemana olan ihtiyaç da ülkemizin ayrı bir gerçeği. Otomotiv sektöründe hizmet veren RS Otomotiv Grubu da sektördeki ara istihdam açığını kapatmak amacıyla yeni bir eğitim programına başladı.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Krizi fırsata çevirdiler!

Minimalizmin gayrimenkul sektöründe bir yaşam tarzına dönüştüğünü söyleyen Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, “Mali şartlar, ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. İstanbul gibi büyükşehirlerdeki insanlar da daha sade ve minimalist bir yaşam biçimini seçerek, çözümü ‘tiny house’larda buluyor.

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım'da başlıyor! Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak!

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım 2023 tarihinde resmen başlıyor... Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak... Acil bakın...

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

Bankacılık sektöründe mevduat düştü!

Bankacılık sektöründe toplam mevduat 25 Kasım'da sona eren haftada 106 milyar lira azalarak 8,8 trilyon lira oldu.

D&R’da tüm elektronik ürünlere özel indirim başladı! D&R 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kültür, sanat ve eğlence dünyasına ait pek çok içerik ve ürünleri bulabileceğiniz D&R’da okula dönüş kampanyasına ek tüm elektronik ürünlerde indirim başladı.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Türk müteahhitler 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendi! İnşaat sektöründe son durum ne?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "Temmuz 2022 İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda Türk müteahhitlerin 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendiği belirtildi. Peki inşaat sektöründe son durum ne? İşte rapordaki o veriler...

Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi başladı mı Haberi

Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi başladı mı


Hefe Enerji, Kıvanç Group ve Etien sponsorluğunda gerçekleştirilecek kongrede, elektrik dağıtım sektöründe iş sağlığı ve güvenliği alanın farklı öncelikleri yerli ve yabancı uzmanların katılımında değerlendirilecek.


Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) ve Uluslararası Çalışma Örgütü'nün (ILO) bir alt kuruluşu olan Uluslararası Sosyal Güvenlik Birliği (ISSA) işbirliği ile 24-25 Şubat tarihlerinde "Dağıtımda yeni yaklaşımlar" temasıyla Antalya'da gerçekleştirilecek. ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in evsahipliğindeki Kongreye yerli ve yabancı uzmanlardan 250'nin üzerinde katılım gerçekleşecek.


Özellikle Türkiye'de dağıtım seviyesinde henüz uygulanmayan enerji altında çalışma konusunda dünya uygulamaları incelenecek ve Türkiye'de uygulanabilirliği, yerli ve yabancı uzmanlar ile yetkili kurum ve kuruluşlarının katılımında görüşülecek. Alınacak kararların sonuç bildirgesi ile kamuoyuyla paylaşılacağı kongrenin, elektrik dağıtım sektöründe iş sağlığı ve güvenliği...