17 / 04 / 2024

Elektrik Üretim A.Ş. özelleştirme

Elektrik Üretim A.Ş. özelleştirme

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Ankara ili, Nallıhan ilçesi, Çayırhan mevkiinde bulunan Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Kömür Rezerv Alanı ile Enerji Üretim Alanını özelleştiriyor.

ÖİB, 5 hidroelektrik santralini özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş. Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne Hidroelektrik Santralleri'nin işletme hakkını devrediyor. Özelleştirme ihalesi 24 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Türkiye'nin elektrik üretimi ağustos ayında yüzde 4,1 artış gösterdi

Türkiye'nin lisanslı elektrik üretimi ağustosta geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 4,1 yükselerek 31 milyon 360 bin 161 megavatsaat olarak gerçekleşti. Üretin ne kadar oldu ve ne kadar artış gösterdi? İşte haberin ayrıntıları...

Ağaoğlu’nun 250 milyon TL'ye mal olacak RES projesine onay çıktı!

İş insanı Ali Ağaoğlu’na ait Üçgen Seferihisar Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim A.Ş enerji şirketinin, Seferihisar RES projesi kapasite artışı için hazırlanan ÇED dosyası onaylandı. Proje 250 milyon liraya mal olacak.

EÜAŞ 163 personel alımında kontenjanlar belli oldu! Başvurular az önce başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Elektrik üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) personel alımı yapacağını geçtğimiz günlerde açılalmıştı. Başvuru tarihi ve kontenjam listesi belli oldu. Başvurular az önce başladı. Fırsatı kaçırmayın! İşte EÜAŞ başvuru detayları...

EÜAŞ duyurdu! KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacak! Başvuru tarihi belli oldu!

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarihi belli oldu. Peki EÜAŞ başvuru şartları belli oldu mu? Başvuru şartları neler? İşte EÜAŞ başvuru şartları ve başvuru tarihi.

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Süne tarafından kuruldu.

Kypsela Biyokütle Ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Kypsela Biyokütle Ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Gülşah Kaplan tarafından kuruldu.

Bursa Nilüfer'de 1.4 milyar TL'ye icradan satılık elektrik üretim santrali!

T.C. Bursa 7. İcra Dairesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Minareli Çavuş Mahallesi'nde yer alan elektrik üretim santralini 1 milyar 388 milyon 375 bin 367 TL'ye satıyor...

Pegasi Sular Elektrik Üretim İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pegasi Sular Elektrik Üretim İnşaat Ve Ticaret  Anonim Şirketi Kartal’da   50 bin TL sermaye bedeli  ile Emre Atar tarafından kuruldu.

Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Zorlu Enerji'den kira sertifikası ihracına ilişkin EPDK başvurusu hakkında açıklama!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş., kira sertifikası ihracına ilişkin EPDK başvurusu hakkında açıklama yaptı.

BHE Enerji Mühendislik Müşavirlik Elektrik Üretim İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Enerji Mühendislik Müşavirlik Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. BHE Enerji Mühendislik Müşavirlik Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli Şişli'ye yapıldı.

Grc Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Grc Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile sermaye bedeli ile kuruldu. 

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Sancıoğlu tarafından kuruldu. 

Elektrik Üretim A.Ş. özelleştirme Haberi

Elektrik Üretim A.Ş. özelleştirme

Özelleştirme Yüksek Kurulu, bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre Ankara Nallıhan'dan bulunan Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Kömür Rezerv Alanı ile Enerji Üretim Alanını özelleştirecek.



ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI

TARİH              :  03/03/2017

KARAR NO      :  2017/06

KONU                :  Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Kömür Rezerv Alanı ile

                               Enerji Üretim Alanının Özelleştirilmesi   

Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca,

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 28/02/2017 tarihli ve 1341 sayılı yazısına istinaden;

6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanununun 18 inci maddesinin 5 inci fıkrası ve 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun çerçevesinde, Elektrik Satış Anlaşması (ESA) için geçerli olacak elektrik enerjisi birim satış fiyatının belirlenerek ESA’nın imzalanması ve...