25 / 04 / 2024

elif emlak Özak Hayat Tepe daire

elif emlak Özak Hayat Tepe daire

Bayrampaşa'da Özak GYO tarafından inşa edilen Hayat Tepe projesindeki 51 adet dair Elif Emlak'a toplam 13 milyon 612 bin 120 Euro + KDV bedelle satıldı.

Bizim Mahalle 2. Etap geliyor! Özak GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 1.387 konutluk yeni proje! 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bizim Mahalle projesinin 2. etabı için düğmeye bastı. Yaklaşık olarak 4 milyar TL'ye mal olacak ve Emlak Konut GYO arazisinde yükselecek projede 1.387 konut yer alacak.

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çetinkaya tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için en yüksek teklif Özak GYO'dan! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için en yüksek teklifi Özak GYO verdi. İşte tüm ayrıntılarıyla Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesi...

Emlak Konut GYO Büyükyalı'daki 368 bağımsız bölümün satışından 1.1 milyar TL gelir elde etti!

Büyükyalı projesindeki 368 tane bağımsız bölüm, 2 milyar 908 milyon 317 bin TL bedelle Özak Yenigün Ziylan İş Ortaklığı'nca satın alındı. Bu satışın Emlak Konut payı tutarı KDV dahil 1 milyar 76 milyon 77 bin 290 TL oldu. 

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Özak GYO, Emlak Konut GYO'nun Ayazağa ihalesine katıldı!

Özak GYO'nun yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak girişim grubu, Emlak Konut GYO'nun "İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesine katıldı.

Özak GYO, Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı!

Özak GYO'nun Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve şirketin yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak girişim grubu Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı.

Özak GYO ve İnter Yapı Emlak Konut GYO Dikilitaş ihalesine katıldı!

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm San.ve Tic. A.Ş.'den oluşan ve Özak GYO'nun yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak  girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 20 Ekim 2

Büyükyalı, Emlak Konut GYO'nun en çok satan projesi oldu!

Özak GYO'nun projelerinden olan Büyükyalı'nın 2020 1.Çeyrek Satışları yayınlandı. Büyükyalı projesi 2020 yılının ilk çeyreğinde 228 milyon 439 bin 49 TL değerinde 73 adet bağımsız bölümün ön satışı ile Emlak Konut GYO projeleri arasında en çok satan proje oldu.

5 maddede emlakçı komisyon ücreti ödemesi!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi "5 Maddede emlakçı komisyon ücreti ödemesi"ni kaleme aldı. İşte detaylar...

Özak GYO, GS Florya arsasına 747,4 milyon TL teklif verdi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut tarafından bugün satışa çıkarılan Galatasaray Florya arsasına 747,4 milyon TL teklif verdi...

Özak GYO, Galatasaray Florya ihalesine katıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut Galatasaray Florya ihalesinin bugün gerçekleştirilen 1. oturumuna katıldı...

Özak-İnter Yapı Emlak Konut Teşvikiye ihalesine katıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İnter Yapı İnşaat, Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine katıldı. 

elif emlak Özak Hayat Tepe daire Haberi

elif emlak Özak Hayat Tepe daire

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bayrampaşa'da inşa ettirdiği Hayat Tepe projesindeki 51 adet daire Elif Emlak'a satıldı.


Hayat Tepe'deki 51 adet daire toplam 13 milyon 612 bin 120 Euro + KDV bedelle satıldı.


Satışa ilişkin 10 milyon Euro'luk bedel 30 Eylül 2016 tarihine kadar, 1 milyon Euro'luk birinci taksit olarak en geç 31 Ağustos 2017 tarihinde, geriye kalan bedel ise ikinci taksit olarak en geç 31 Ağustos 2018 tarihinde olacak şekilde ödenecek. 


Özak Hayat Tepe projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Özak GYO'nun KAP açıklaması;

Yönetim Kurulu'nun 17/08/2016 tarihli kararı gereğince;

1.       Şirketimizin portföyünde yer alan varlıklardan Hayat Tepe'de yer alan 51 adet konutun ilişkili şirketlerimizden Elif Emlak Yatırımları San.ve Tic.A.Ş.'ye satılmasına ilişkin gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzalanmasına,

2.    ...