19 / 04 / 2024

elit vizyon yapı bakırköy

elit vizyon yapı bakırköy

Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinde imzalar atıldı.Baş Yapı-Güney Gayrimenkul-Elit Vizyon Yapı İş Ortaklığı'nın 62 milyon TL teklifle kazandığı arsanın emsale esas inşaat alanı 7 bin 792 metrekare.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Durmuş tarafından kuruldu.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Barış Akpınar tarafından kuruldu.

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Vizyon Test Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Test Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   25 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Durmuş tarafından kuruldu.

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Üsküdar’da  250  bin TL sermaye bedeli ile  İsmail    Öztel tarafından kuruldu.

Dörtel Vizyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Dörtel Vizyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Dörtel Vizyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı. 

elit vizyon yapı bakırköy Haberi

elit vizyon yapı bakırköy

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinde imzalar atıldı.

Baş Yapı-Güney Gayrimenkul-Elit Vizyon Yapı İş Ortaklığı tarafından en yüksek teklifin geldiği arsada 64 yıllık SSK Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi bulunuyor. 


Baş Yapı-Güney Gayrimenkul-Elit Vizyon Yapı İş Ortaklığı arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 62 milyon TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 200 milyon TL teklif vermişti.


Kat yükseliği 6

901 ada 18 parselde yer alan ticaret alanı imarlı arsanın parsel alanı 5 bin 250 metrekare, imara esas arsa alanı 5 bin 195 metrekare, emsal değeri 1,50, emsale esas inşaat alanı 7 bin 792,50 metrekare. Arsada yapılacak binaların kat yüksekliği en çok 6 kat olabiliyor. 


Bakırköy...