25 / 04 / 2024

Elite Concept satış ofisi

Elite Concept satış ofisi

Şua İnşaat, tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiriyor. Fikirtepe'deki son projesi Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor.

Elite Concept'te 48 ay faiz fırsatı!

Elite Concept'te 48 ay faiz fırsatı sunuluyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlanan projede yüzde 10 indirimle ev sahibi olunuyor. 

Elite Concept fiyat listesi 2018!

Elite Concept fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen projede peşin alımlarda yüzde 20 indirim yapılıyor. 

Elite Concept'te teslimler Temmuz'da başlıyor!

Şua İnşaat tarafından İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept projesi 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşuyor.  24 katlı 3 blok olarak tasarlanan projede teslimler Temmuz ayında başlayacak. 

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Green Concept satışları devam ediyor! Teslimler başladı!

Fu Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Concept projesinde satışlar devam ediyor. İnşaat çalışmalarının yüzde 90'nı tamamlandı. Kademeli teslimler başladı.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

As Concept İstanbul Projesi satışta! Yeni proje

As Yapı imzasıyla İstanbul ilinde inşa edilen "As Concept İstanbul" projesi satışa çıktı. 2024 Aralık ayında teslim edilecek projede 605 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

 Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü kırışıklık düşmanı bir ürün. Ev illerinizde en büyük yardımcınız Philips ütü aldığınıza pişman olmayacaksınız. Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Xbox Elite Controller Series 2’nin uygun fiyatlı olanı satışa çıktı! İşte 27 Eylül 2022 fiyatı

Yeni nesil oyun ve eğlence deneyimi yaşatan Xbox'ın bugüne kadarki en iyi kontrolcüsü olarak görülen Xbox Elite Wireless Controller Series 2'nin daha uygun fiyat bir versiyonu satışa çıkarıldı.  Xbox Elite Wireless Controller Series 2 ve Core modelleri neredeyse birebir aynı…

Elite Concept, ulaşım ve zamandan tasarruf sağlayacak!

İnşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept, ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alarak hem ulaşım hem de zaman tasarrufu sağlıyor.

Şua İnşaat'tan akıllı kentler için akıllı bina tasarımı: Elite Concept!

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

Comfort Elite Hotels icradan satışa çıktı!

İstanbul 10 İcra Dairesi, İstanbul Fatih'te bulunan Comfort Elite Hotels'i satışa çıkardı. İcradan satışa sunulan otelin satış bedeli 32 milyon TL olarak belirlendi.

Şua İnşaat Elite Concept ile yüksek tasarruf imkanı sağlıyor! 

İnşaat sektörünün öne çıkan firmalarından Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçen Elite Concept ile gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor. Proje, akıllı telefon ya da tabletlerle internet üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev ile hayatı kolaylaştıracak.

MiaPort Concept satılık!

Çağlayan Grup imzasıyla hayata geçirilen MiaPort Concept  projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte MiaPort Concept satılık daireler...

MiaPort Concept ön satışta! Yeni proje!

İstanbul'un merkez konumunda bulunan Arnavutköy'de konumlanan MiaPort Concept projesi satışta. Projede daire fiyatları 385 bin TL'den başlıyor. 

Elite Concept satış ofisi Haberi

Elite Concept satış ofisi

26 yıldır inşaat sektöründe insani saygılı projeler üreten Şua İnşaat, gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla inşa ediyor. 

İstanbul’un en yüksek

Prim vadeden lokasyonda Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept projesinde akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti ile yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. Gri su arıtma sisteminin kullanıldığı projede, ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için güneş enerjisinden faydalanabiliyor. Dünyaca ünlü prestijli projelerde kullanılan ve güneşe karşı yüksek performanslı koruma sağlayan özel camların tercih edildiği Elite Concept’te, ısı ve aydınlatma amaçlı enerji kullanımından ciddi oranda tasarruf sağlanıyor. Proje kapsamında işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesi ve aidatların azaltılması planlanıyor.

Yüksek performanslı koruma ve ısı tasarrufu sağlayan...