26 / 04 / 2024

Elite Concept'te 48 ay faiz fırsatı!

Elite Concept'te 48 ay faiz fırsatı!

Firma: Şua İnşaat

Proje: Elite Concept

Elite Concept'te 48 ay faiz fırsatı sunuluyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlanan projede yüzde 10 indirimle ev sahibi olunuyor. 



Elite Concept projesi Fikirtepe’nin teslime hazır ve hemen tapusu verilebilen sayılı projelerinden biri olarak satışlarına devam ediyor. 

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe’de en merkezi lokasyonda hayata geçirilen  Elite Concept projesi 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana geliyor. 

Şua İnşaat imzasını taşıyan  Elite Concept  projesinde kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Projede 48 ay faiz fırsatı ve yüzde 10 indirim yapılıyor.

E-5 karayoluna 1 dakika uzaklıkta, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan proje 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika mesafede yer alıyor. 

Birçok ortak alana sahip projede fitness center, cafe, süs havuzları, kapalı havuz, sauna,buhar odası, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark bulunuyor. 
  


Elite Concept satış ofisi
Tel: 444 9 782
Web: http://www.eliteconcept.com.tr/tr/frontpage / www.suainsaat.com.tr


projeye sor



Geri Dön