20 / 04 / 2024

Elite Concept’te 48 ay sıfır faiz fırsatı!

Elite Concept’te 48 ay sıfır faiz fırsatı!

Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan hemen teslim Elite Concept’te yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve 2 yıl sıfır aidat fırsatı veriliyor. 



Şua İnşaat’ın Anadolu yakasının kalbi ve yaşamın merkezi Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen projesi Elite Concept, bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan tek projesi olma özelliği taşıyor. Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark bulunuyor. 

Tüm blokların teslim edildiği Elite Concept projesinde mevcut kampanya kapsamında yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz fırsatı sağlanan Şua İnşaat, ek olarak proje sakinlerinin aidatlarını 2 yıl boyunca şirket bünyesinde karşılıyor.

Şua İnşaat tarafından İstanbul’un en yüksek prim vadeden lokasyonu Kadıköy Fikirtepe’de inşa edilen Elite Concept, bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan tek projesi olma özelliğiyle dikkat çekiyor. 

2 yıl boyunca aidat yok

Fikirtepe’nin tapusu hazır, hemen teslim sayılı markalı projelerinden Elite Concept projesi 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana geliyor. Yaşamın başladığı Elite Concept’te mevcut kampanya kapsamında yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz fırsatı sunan Şua İnşaat, ek olarak proje sakinlerinin aidatlarını 2 yıl boyunca şirket bünyesinde karşılıyor. 

Yüksek prim vadeden Fikirtepe’nin merkezinde

E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yükselen Elite Concept yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede inşa ediliyor.

Akıllı ev konsepti 

Akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştıran Elite Concept, doğaya dost sürdürülebilir bir yaklaşımla planlandı. 

Özel tasarım sistemler

Elite Concept’in mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok detayı Şua Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Elite Design bünyesinde projeye özel olarak tasarlanıp üretildi. Yüksek kaliteye sahip özgün tasarımlarla donatılmış projede, standartlar kapsamında yeterli olan C-35 yerine deprem dayanımı daha yüksek olan C-45 beton kullanıldı.

www.suainsaat.com.tr


Geri Dön