10 / 05 / 2024

elmadağ projeler

elmadağ projeler

İlçeye cok sayıda tesis kazandırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Gazi Şahin, "Bizler bu çalışmaları tek basımıza yapmadık. İlçemiz için planladığımız projelerimizi. Hükümetimizin ve Büyüksehir Belediyemizin destekleri ile hayata geçirmekteyiz" dedi.

Elmadağ Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar'da 71,5 hektarlık alan askıya çıktı!

Ankara, Elmadağ, Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar Mahalleleri'nde 71,5 hektarlık alanın tamamına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi onaylandı.

5 yıla kadar kira garantili projeler!

Projeler sezona '5 yıla kadar kira garantisi' ile girdi Yatırım için konut almak isteyen, ancak riski sevmeyen müşterileri çekmek için inşaat şirketleri peş peşe kira garantisi vermeye başladı.

Kısa İnşaat Özel Projeler Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Kısa İnşaat Özel Projeler Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Süleyman Kısa Şube Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu.

İstanbul'daki kira garantili projeler!

Konut sektöründe artan rekabet, yatırımcıları, birbirinden avantajlı kampanyalarla müşterilerinin dikkatini çekmeye zorunlu kılıyor. Kira garantisi kampanyaları da bunlardan biri. İşte İstanbul'daki kira garantili projeler ve fiyatları…

Nef'ten 4-4'lük projeler!

Timur Gayrimenkul, NEF markasıyla yatırımcılara cezbedici projeler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 18 projeyi hayata geçiren grup, dört yeni projesiyle de piyasanın canlanmasına katkıda bulunuyor.

Kamil Koç Elmadağ'da şube açtı!

Elmadağ Kaymakamı Resul Kır ve Belediye Başkanı Gazi Şahin'in katılımıyla Elmadağ Kamil Koç şubesinin açılışı dualar eşliğinde yapıldı. Şube okunan duaların ardından kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirildi.

Gayrimenkul satışlarında faiz uygulamayan projeler!

Gayrimenkul satışlarında faiz uygulamayan projeler şöyle sıralanıyor; Terrace mix, Tema Terrace, Gül Park Butik ve Liman Park projelerinin gayrimenkul satışlarında faiz uygulaması yer almıyor.

Elmadağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Elmadağ İlçesi sınırları içerisinde bulunan Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar Mahalleleri içerisindeki yaklaşık 52 hektarlık alan kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Dönüşüm kararı resmi gazetede yayınladı.

Seyran Şehir satışı devam eden projeler arasında birinci oldu!

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan 2014 Yılı Temmuz Ayı Satış Raporu'na göre, 32 milyon 501 bin 914 liralık satışla Makro-Akyapı Ortak Girişimi'nin Seyran Şehir satışı devam eden projeler arasında birinci oldu.

Elmadağ'da kentsel dönüşüm çalışması için imzalar atıldı!

Elmadağ'da kentsel dönüşüm çalışması için imzalar atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elmadağ Belediyesi arasında imzalanan protokolle, kentsel dönüşüm kapsamında ilçedeki 2 bin 772 konut yenilenecek.

Elmadağ'da dönüşüm zamanı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı ile Elmadağ Belediyesi arasında imzalanan protokolle, kentsel dönüşüm kapsamında ilçedeki 2 bin 772 konut yenilenecek. Proje kapsamında 71,5 hektarda 2 bin 772 konutun dönüşümü sağlanacak.

Ankara Elmadağ’da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elmadağ Belediyesi işbirliğinde yapılacak proje ile 2 bin 772 konutun dönüşümüne başlanıyor. Hak sahiplerinin yüzde 50’si ilk konutlarını borçsuz alabilecek...

İdris Güllüce Elmadağ kentsel dönüşüm protokolü imza törenine katılıyor!

İdris Güllüce Elmadağ kentsel dönüşüm protokolü imza törenine katılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elmadağ Belediyesi yarın 10:15 de bakanlık makam katında atacakları imza ile dönüşüme start verecek.

elmadağ projeler Haberi

elmadağ projeler
Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, göreve geldikleri günden itibaren ilçenin gelişimi için hazırladıkları projeleri hızla hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti.

Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahi'i makamında ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Gazi Şahin, "Bizler bu çalışmaları tek başımıza yapmadık. İlçemiz için planladığımız projelerimizi, Hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile hayata geçirmekteyiz" dedi.

Kentsel dönüşüm tamgaz Başkan Şahin, "2009 Yerel seçimler öncesi Elmadağ'ımız için hazırladığımız projelerimiz tek tek hayata geçiyor. Kent Meydam, Kemalpaşa Alışveriş Merkezi, Kültür ve Sanat Merkezi, Huzur Evi, Hasanoğlan Polis Amirliği ve Hasanoğlan Atık Su Arıtma tesisi çalışmalarımız aralıksız devam etmekte olup, ilçemizin en büyük sorunu olan su sorununu ortadan kaldırmak için yapılan Kargalı Yeraltı Barajımız da tamamlanarak...