29 / 03 / 2024

Eman Life Yapı İnşaat Kimin

Eman Life Yapı İnşaat Kimin

Eman Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selma Benşin ve Tevfik Benşin ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hayal Life Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hayal Life Yapı Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Korkmaz Life Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Korkmaz Life Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Turan tarafından kuruldu.

As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Yaşar ve Nurettin Bekçi ortaklığında kuruldu.

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Sıddık Atmaca tarafından kuruldu.

One Life Turizm Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

One Life Turizm Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. One Life Turizm Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Şam Life Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Life Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de Adem Şahin tarafından kuruldu.

Ekinciler Life Yapı İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinciler Life Yapı İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mehmet Emin Ekinci tarafından kuruldu.

Garden Life Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garden Life Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Erdoğan tarafından kuruldu.

Eman Life Yapı İnşaat Kimin Haberi

Eman Life Yapı İnşaat Kimin


Eman Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 500 bin TL sermaye ike Selma Benşin ve Tevfik Benşin ortaklığında  kuruldu. 


Eman Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Eman Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Halaskargazi Mah.Şafak Sok. No.48/22...