25 / 04 / 2024

emay grup hakan çağlar

emay grup hakan çağlar

Emay Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar 100 bin liranın altında konut satılamayacağını söyledi

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Hkn Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan İşler tarafından kuruldu.

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çınar tarafından kuruldu.

Lonca Grup İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Lonca Grup İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Erikli, Kenan Gözeten ve Süheyl Sencer Çekmegil ortaklığında kuruldu.

Ayd Grup Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayd Grup Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydın tarafından kuruldu.

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ülker tarafından kuruldu.

Hkn Grup Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Grup Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Bozaklı ve M Yassin Altarsha ortaklığında kuruldu.

Zeus Grup İnşaat Kuyumculuk Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Zeus Grup İnşaat Kuyumculuk Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Zeytin tarafından kuruldu. 

İmza Grup Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Grup Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan tarafından kuruldu...

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Emay İnşaat Proje Nakliye Taahhüt Turizm Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emay İnşaat Proje Nakliye Taahhüt Turizm Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 205 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Taşkın tarafından kuruldu.

Emay İnşaat merkezini İstanbul'a taşıdı!

1995 yılında Ankara'da Yusuf Gören, Hakan Çağlar ve Burak Gören ortaklığında kurulan Emay İnşaat merkezini bugün İstanbul'a taşıdı. 

emay grup hakan çağlar Haberi

emay grup hakan çağlar

Bu yıl 1 milyar dolarlık yatırımlarını teslim edecek olan Emay Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar 100 bin liranın altında konut satılamayacağını söyledi. Çağlar daha inşaata başlamadan ruhsat harçlarının toplamı, iskan ve tapu masraflarının 35 bin lirayı bulduğunu da sözlerine...