27 / 04 / 2024

Emay İnşaat merkezini İstanbul'a taşıdı!

Emay İnşaat merkezini İstanbul'a taşıdı!

1995 yılında Ankara'da Yusuf Gören, Hakan Çağlar ve Burak Gören ortaklığında kurulan Emay İnşaat merkezini bugün İstanbul'a taşıdı. 



Emay İnşaat, 1995 yılında Ankara'da inşaat sektörüne giriş yaptı. Mühendislik kökenli ortaklık yapısı firmanın daima yeniliklere ve gelişmeye açık projeler hayata geçirmesini sağladı. 

Şirket, 1996 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen konut ihalelerini kazanması ile birlikte İstanbul merkezli projelere katılarak taahhüt sektöründe de yerini almayı başardı. Emay İnşaat daha sonra SSK, Oyak, Bayındırlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı gibi kurumların okul, hastane gibi önemli projelere de imza attı.

164 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Gören, Hakan Çağlar ve Burak Gören ortaklığında kurulan Emay İnşaat bugün merkez nakli işlemi gerçekleştirdi ve merkezini İstanbul'a taşıdı. 

Emay İnşaat; 2010 yılı içinde Kentplus Centrium Park ve Tower, KentPlus Newport, 2011 yılında da Brandium Ataşehir ve 2013 yılında da KentPlus Kadıköy projesine başladı. KentPlus Centrium, Newport ve Brandium Ataşehir projeleri 2013 yılında tamamlandı ve bu projelerde de yaşam başladı. 

“Hayatın her alanında, her konuda, daha fazlasını sunmak ve istemek” anlayışı ile projeler inşa eden  Emay İnşaat’ın Ataşehir’de hayata geçirdiği Brandium Ataşehir Projesi, 2011 yılında düzenlenen 4. Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi'nde En İyi Mimari Proje Ödülü aldı. 

Emay İnşaat yoğun çalışmalarının sonucu olarak 2008 yılı Kurumlar Vergisi Türkiye geneli rekortmenlerinde ilk 100’e 62. sıradan girdi ve inşaat, sağlık ve turizm yatırımlarına devam ediyor. 

Emay İnşaat adres: İçerenköy Mahallesi Çetinkaya Sok. 18/4 Ataşehir - İstanbul

http://www.emayinsaat.com.tr/

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


Geri Dön