25 / 04 / 2024

Emay İnşaat, Hilton markasını İstanbul Anadolu yakasına taşıdı!

Emay İnşaat, Hilton markasını İstanbul Anadolu yakasına taşıdı!

Emay İnşaat, Hilton ' u Anadolu'ya taşıdı. Hilton Hotels & Resorts markasının İstanbul Anadolu yakasındaki otellerinin ilki olan Hilton İstanbul Kozyatağı ' nın açılışı gerçekleşti...



Emay İnşaat, Hilton markasını İstanbul Anadolu yakasına taşıdı. 320 odalı otelin açılışında konuşan Hilton Global Başkanı Palleschi, "Boğaz'ın iki tarafındayız" dedi


Emay İnşaat, Hilton'u Anadolu'ya taşıdı. Hilton Hotels & Resorts markasının İstanbul Anadolu yakasındaki otellerinin ilki olan Hilton İstanbul Kozyatağı'nın açılışı gerçekleşti. Hilton Hotels & Resorts Global Başkanı Rob Palleschi, "Portföyümüzü, İstanbul Boğazı'nın her iki tarafına taşıyan Hilton İstanbul Kozyatağı'na 'hoşgeldin' demekten gurur duyuyoruz" dedi. 


ÖNEMLİ DESTİNASYON 

Otelin konumuna vurgu yapan Palleschi, "Hem İstanbul'un öne çıkan turistik mekânlarını ziyaret etmek hem de şehrin bilinmeyen yanlarını keşfetmek isteyenler için ilk tercih olabiliriz" diye konuştu. Hilton Worldwide Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkanı Simon Vincent ise İstanbul'un geçen yıl 10 milyondan fazla turist çektiğini hatırlatarak, "Burası, dünyanın en önemli turistik destinasyonlarından biri. Son yıllarda şehrin çeşitli noktalarında hizmete soktuğumuz farklı özelliklerdeki birçok otelin yanında, konuklarımıza, İstanbul'un hareketli Anadolu yakasında, büyük ulaşım kolaylıklarına sahip bir tercih sunmaktan da büyük memnuniyet duyuyoruz" değerlendirmesini yaptı. Hilton İstanbul Kozyatağı Genel Müdürü Ergun Demiray da yerli ve yabancı turistlere heyecan verici yeni bir seçenek oluşturduklarını dile getirdi. 


320 ODALI OTEL 

320 odalı otelde, Wi-Fi ve 42" HD TV gibi modern unsurlarla donatılmış 47 executive ve 23 suit oda bulunuyor. Üst katta yer alan kral dairesi ve çift yataklı lüks odalar İstanbul manzaralı. Otelde ayrıca 24 saat açık spor salonu, kapalı yüzme havuzu, SPA ve Türk hamamı ile iki balo salonu dahil, 16 farklı toplantı salonu bulunuyor. Otel, iş seyahatleri için de dizayn edilmiş durumda. Eğlence merkezi Speedcity'e de ev sahipliği yapan otel, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'na 28.5, Atatürk Uluslararası Havaalanı'na ise 37.9 kilometre uzaklıkta.



Sabah 


Geri Dön