18 / 04 / 2024

Emek Elektrik Endüstri ankaradan arsa alımı

Emek Elektrik Endüstri ankaradan arsa alımı

Emek Elektrik Endüstri A.Ş. şirket ortağı Barış Elektrik Endüstrisi A.Ş.'den Ankara İli Akyurt İlçesinde yer alan 26.826m2 yüzölçüme sahip gayrimenkulün 1.875m2'lik kısmını satın aldı...

Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Kara tarafından kuruldu.

Kıray Elektrik Demir Endüstri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıray Elektrik Demir Endüstri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Onur Kıryar tarafından kuruldu.

ONS Endüstri Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ONS Endüstri Yapı Ticaret Limited Şirketi, Gökay Onuş ve Şafak Onuş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Kale Endüstri Holding, 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Kale Endüstri Holding, inovatif, nitelikli, satana katma değer, kullanana yüksek verim sağlayan ürünlerini, 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tüketici ile buluşturuyor.

Ever Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ever Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Bülent Açıkalın Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Sarıyer, Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Caddesi'nde açıldı.

Nevada Yapı Endüstri Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nevada Yapı Endüstri Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Özdemir Müdürlüğü'nde 60 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Karaman Çiftlik Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Afyon Merkez Endüstri Meslek Lisesi yeniden inşa edilmeli!

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, deprem yönetmeliğine uymadığı için yıkılacağı belirtilen Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi eğitim ve atölye binaları için inceleme kriterlerine göre hazırlanmış bir rapor olup olmadığını sordu.

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Enver Ozan tarafından 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Akşen Sokak'ta kuruldu.

Yapı-Endüstri Merkezi, ACE of M.I.C.E Fuarı’na katılacak!

İstanbul’un merkezinde, 5 kişiden 800 kişiye kadar olan kapasitesi, esnek kullanım alanları ve mekân çözümleriyle fark yaratan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 16-18 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek ACE of M.I.C.E Fuarı’nda yerini alıyor.

Şişli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne AVM ve rezidansa izin yok!

Şişli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi`nin bulunduğu arazi üzerinde AVM ve Rezidans gibi fonksiyonlarla yoğun bir yapılaşma öngören imar planlarının yürütmesi 18 Aralık'ta durduruldu.

Tümsan Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümsan Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Özgen tarafından Çekmeköy, Taşdelen Mahallesi, Dekor Sokak'ta kuruldu.

Baran Endüstri İnşaat Metal ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran Endüstri İnşaat Metal ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih Alan tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Beyoğlu, Karaköy, Emekyemez Mahallesi'nde kuruldu.

Emek Elektrik Endüstri ankaradan arsa alımı Haberi

Emek Elektrik Endüstri ankaradan arsa alımı

Emek Elektrik Endüstri A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;



Şirket Ortağımız Olan Barış Elektrik Endüstrisi A.Ş.'den Taşınmaz Alımı Ankara İli Akyurt İlçesi Saracalar Mahallesi 1856 Ada 17 Parsel'de bulunan 15.562m2'si Şirketimize ait 13.264m2'si Barış Elektrik Endüstrisi A.Ş. firmasına ait olan 26.826m2 yüzölçüme sahip gayrimenkulün 1.875m2'lik kısmı 1.162.500,00...