28 / 03 / 2024

emekli bayram ikramiyesi yattı mı

emekli bayram ikramiyesi yattı mı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 2022 yılı Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyelerinin bayramdan önce 2 Temmuz'dan itibaren Emekii Sandığı, SSK ve Bağkur emeklilerinin hesaplara yatırılmaya başlandı. Ödemelerin son safhası yarın tamamlanacak.

THY'den tüm çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi! THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Türk Hava Yolları çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi vereceği öğrenildi. Peki THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte THY Bayram ikramiyesi ödeme takvimi.

Dul ve yetimlere ne kadar bayram ikramiyesi verilecek?

Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli olmuştu. Buna göre, Ramazan Bayramı bu sene 10 Nisan'da idrak edilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını açıklamıştı. Dul ve yetim maaşı alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı?

Emeklilere müjde! Emekli bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan'da yatırılacak!

Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih, milyonlarca SSK, Bağkur ve EYT emeklileri en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarih verdi, 2-5 Nisan'da ikramiyeler yatırılacak.

Emekli ikramiyeleri için son 15 gün! Hesaplara 6 bin TL yatırılacak!

2024 yılının Ocak ayında yüzde 49,25 oranında zam alan emekli vatandaşlar Nisan ve Haziran aylarında 3 bin liraya çıkartılan iki bayram ikramiyesi alacak. İşte emekli ikramiyeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

Emeklilerin bayram ikramiyesi pul oldu! Kayıp en az 15 bin lira!

DİSK-AR'ın yaptığı bir araştırmanın sonuçlarına göre emekli bayram ikramiyesinin asgari ücrete oranı 2018 yılında yüzde 62 şeklinde iken 2024 yılında bu oran yüzde 18’e geriledi. Böylelikle de emekli vatandaşların asgari ücrete göre kaybı yalnızca 2024 yılında 15 bin Türk Lirası şeklinde oldu.

Emekli bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli bayram ikramiyesi resmen 3 bin TL oldu. Emekli bayram ikramiyeleri, artık Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde senede iki defa, toplamda 6 bin Türk Lirası şeklinde  ödenecek.

Emekli bayram ikramiyesinin yükseltilmesine ilişkin madde Meclis'te kabul edildi!

8. Yargı Paketi kapsamında emekli bayram ikramiyesinin 2 bin TL'den 3 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin madde kabul edildi. İşte ayrıntılar...

Emekli bayram ikramiyesi 8 bin 246 TL! Milyonlarca emekliyi ilgilendiren son dakika hesabı!

EYT'liler dahil toplam sayıları 16 milyona ulaşan yüksek enflasyon ortamında bütçelerini denkleştirmeye çalışırken, aldıkları bayram ikramiyeleri de enflasyon ve döviz karşısında eriyor. Emekli bayram ikramiyesinin 8 bin 246 TL olması gerekiyordu. İşte o hesap....

Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran flaş gelişme! Bayram ikramiyesi bu hafta meclis gündemine geliyor!

Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran flaş bir gelişme yaşandı. Paylaşılan detaylara göre emekli vatandaşları yakından ilgilendiren bayram ikramiyesinin bu hafta meclis gündemine gelmesi bekleniyor. 

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Tarih belli oldu! Detaylar netleşti!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli bayram ikramiyeleri belli oldu. Yılda 2 kez ödenen emekliye bayram ikramiyesinde zam oranı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3 bin TL olarak açıklandı. Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Emeklilerin bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin TL olacağını duyurdu.

'Emekli bayram ikramiyesini 5 bin TL yapacaklarını düşünmüyorum' diyen ekonomist duyduğu rakamı açıkladı!

Milyonlarca emekli yılda iki kez bayram ikramiyesi alıyor. 2023'te 2 bin TL olan bayram ikramiyelerinin bu sene ne kadar olacağı merak ediliyor. 'Emekli bayram ikramiyesini 5 bin TL yapacaklarını düşünmüyorum' diyen ekonomist duyduğu rakamı açıkladı.

Emekliler pür dikkat bayram ikramiyesi müjdesini bekliyor! Emekliye 6 bin TL ikramiye mi geliyor!

Emeklilerin 2024 yılında alacağı zamlar duyuruldu. Bu süreçte en düşük emekli maaşı 10 bin lira olurken, 6-7 Şubat’ta zam farkının hesaplara geçmesi ile beraber emekliler yüzde 49,25 oranındaki zamlı maaşlarını aldılar. Şimdi sırada emekli ikramiyesi var!

emekli bayram ikramiyesi yattı mı Haberi

emekli bayram ikramiyesi yattı mı

Hükümetin 2018 yılında 12,5 milyon emekliye Ramazan ve Kurban Bayramı'nda ödemeye başladığı emekli bayram ikramiyeleri aradan geçen 4. yılda bin 100 lira olarak hesaplara yatmaya başladı. 2018 yılında asgari ücret 1603 lirayken emeklilere bayram ikramiyesi ödemesi altında 1000 lira para ödenmişti.

Emekli bayram ikramiyeleri aradan geçen 4 yılda yüzde 10'luk artışla 1100 liraya yükseldi. Asgari ücret ise Temmuz 2022'de yapılan yüzde 30'luk ara zamla 5 bin 500 liraya yükseldi. Emeklilere asgari ücrete artış endeksli bayram ikramiyesi ödemeleri her sene olması gerekenin çok altında altında kaldı. Eğer emeklilere enflasyona bağlı artan asgari ücret artışıyla paralel zam yapılsaydı 2807 lira ie 3 bin 431 lira arasında ödeme yapılması gerekiyordu. Bu rakamlara bakarak emeklilere her yıl bin 707 lirayla 2 bin 331 lra arasında...