24 / 04 / 2024

emekli key ödemeleri sorgulama 2014

emekli key ödemeleri sorgulama 2014

3320 sayılı kanun gereğince işçi ve memurlara yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır? İşte emekli KEY ödemeleri...

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank emekli promosyonu arttı! Kamu bankaları ne kadar promosyon veriyor? Emekliler dikkat!

Kamu bankalarında emekli banka promosyonları güncellendi. Kamu bankaları emeklilerin promosyon ödemelerinden artışa gitti. Peki kamu bankaları ne kadar promosyon veriyor? 2024 kamu bankaları emekli promosyon ödemeleri...

Emekli promosyonda son dakika gelişmesi! Bu bankadan promosyon alanlar dikkat...

SGK tarafından, 8 bin ila 12 bin lira arasındaki emekli promosyonu ödemeleri için son dakika gelişmesi yaşandı. 

İslam Memiş emeklileri ilk ve son kez uyardı! Promosyonda bu dört maddeye dikkat edin!

Bankalar emekliler için promosyon yarışına girdi. Bankalar promosyon ödemelerini açıklamaya devam ediyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, emekli promosyon ödemeleri ile ilgili dikkat edilmesi gereken dört maddeyi açıkladı.

5 bin TL emekli ikramiye ödeme tarihleri belli oldu: Çalışan emekliye ikramiye Aralık'ta! İşte ödeme takvimi...

Çalışan emeklilere 5 bin Türk Lirası ikramiye ödenmesine dair önerge, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Peki 5 bin TL'lik emekli ikramiye ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Tam 10 bankadan emekliler için çok konuşulacak karar çıktı! Açıklamalar peş peşe geldi! Ortalık karıştı!

Emekli Promosyon ödemeleri için özel ve kamu bankaları emekli maaşında yapılması beklenen yeni düzenlemeye kulak kesilmiş halde. Bankalar emekli promosyon ödeme tablosunu en fazla 10 bin TL üzeri şeklinde düzenlemişti. İşte güncel promosyon tutarları...

SSK ve Bağ-Kur’lulara son dakika zamlı maaş şoku! Zamlı maaş için hemen bakın!

Emekli aylığı ödemeleri, tahsis numarasının son hanesine göre belirlenen tarihlerde yapılıyor. Buna göre, SGK’ya bağlı SSK'lı emekliler ve Bağ-Kur'lular için emekli aylığı ödeme tarihleri farklılık gösteriyor. Bu kapsamda, SSK, Bağ-Kur ve 4C'li emekli zamlı maaş takvimi belli oldu. İşte tarihler...

2023 Mayıs emekli aylık zammı ne zaman yatacak?

EYT'nin çıkmasıyla yüz binlerce kişi emekli olma hakkı elde etti. Emeklilere aylık ödeme tarihleri tahsis numarasına göre tespit ediliyor. Peki emekli aylıkları hangi gün iletilecek? 2023 Mayıs ayı SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı ödemeleri ne zaman?

Garanti Bankası'nda promosyon rakamları tepetaklak oldu. Hemen bakıp öğrenmek önemli

Emekli promosyon ödemeleri konusunda bonkör davranan bankalar arasında yer alan Garanti Bankası da promosyon miktarlarında değişikliğe gitti. İşte bankanın yeni promosyon rakamları hakkında tüm detaylar.

İş Bankası'ndan rekor promosyon güncellemesi! Emekliler bu habere bayılacak

2023 senesinin Mayıs ayına girilmesiyle beraber emekli promosyon ödemeleri ve kampanyaları yeniileniyor. Türkiye İş Bankası aracılığı ile güncellenen emekli promosyon ödemeleri ise emekli vatandaşların ilgisini çekti.

Bayram ikramiyesi ödemeleri başladı! Henüz ikramiyesi yatmayan emekliler ne zaman alacak?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih emekliler merak edilirken, SSK kapsamında Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri 14 Nisan itibarıyla başladı. 

EYT'de ilk maaşlar bugün yatıyor! EYT'liler hemen hesaplarınızı kontrol edin! Peş peşe açıklandı! 

'EYT emekli maaşı ödemeleri ne zaman?' sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. Peki EYT'lilerin maaşları yattı mı? 

Yapı Kredi zirveden inmiyor! Emekliler böyle promosyon ücreti bir daha gelmez! Fırsatı kaçırmayın

Yapı Kredi, emekliler için bankaların ayarladığı promosyon bedellerinde en yükseği vermek ve müşteri kapmak için cazip tekliflerine devam ediyor. İşte emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilen tüm ayrıntılar.

EYT emekli promosyon ödemeleri yükseldi! İşte 2023 en yüksek promosyonu veren bankalar listesi

EYT emekli promosyonu veren bankalar listesi, Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile emekliliğe hak kazanan 2 milyondan fazla vatandaşın gündeminde yer alıyor.

emekli key ödemeleri sorgulama 2014 Haberi

emekli key ödemeleri sorgulama 2014

Emeklilere KEY ödemesi var mı?

Konut edindirme yardımı (KEY) güncel listesine, Emlak Konut Gayrikenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine www.keyodemeleri.com adresinden ulaşılabiliyor. Sorgulama T.C. kimlik numarası ile yapılabiliyor.


Peki, 3320 sayılı kanun gereğince yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır?


Emekli KEY ödemeleri ile ilgili esaslar 3320 sayılı kanunun uygulama yönetmeliğinde şu şekilde açıklanıyor:


T.C. EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİLERİNE YAPILACAK YARDIM 

T.C. Emekli Sandığı Emeklilerine Yapılacak Yardım 

Madde 16 − 5434 sayılı T.C. Emekli Sandığı Kanunu ile ek ve değişikliklerine göre Emekli olanlardan Bağımsız Konutu bulunmayanlara, T.C. Emekli Sandığınca, bu Yönetmelikte belirtilen süre, miktar, usul ve esaslara göre yardım yapılır. 


İştirakçi iken Emekli olanlardan Bağımsız Konutu bulunmayanlara, iştirakçi bulundukları süre içinde fâydalandıkları yardım...