26 / 04 / 2024

emekli key ödemesi

emekli key ödemesi

3320 sayılı kanun gereğince işçi ve memurlara yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır? İşte emekli KEY ödemeleri...

SSK, Bağkur, EYT, Emekli Sandığı emeklilerine müjde üstüne müjde! Kasım ayında 3 farklı ödeme yapılacak! 

Emekliler Kasım ayına 3 farklı ödeme fırsatıyla girebilecek. Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi, maaş ödemesi ve bankaların emekli promosyonlar hesaplara tek tek yatırılacak. İşte ödemelere ilişkin tüm detaylar...

Bu hastalığınız varsa erken emekli olabilirsiniz! İşte malulen emeklilik hakkı tanınan hastalıklar...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından getirilen yeni düzenlemeye göre, artık 10 yıl boyunca sigortalı olarak çalışmış ve 1800 gün uzun vadeli prim ödemesi yapmış olan çalışanlar, hastalık yüzünden çalışma kapasitesini yitirmeleri durumunda malulen emekli olabilecekler. İşte o hastalıklar...

40 bin TL maaş alanlar da 5 bin TL'lik ikramiyeyi alacak! Kimlere 5 bin TL'lik emekli ödemesi yapılmayacak?

Emeklilere verilecek 5 bin TL'Lik ek ödeme ile ilgili detaylar merak ediliyor. 40 bin TL emekli maaşı alanlar 5 bin TL ikramiyeden faydalanabilecekken, 7 bin 500 TL alanlar ödeme alamayacak. İşte 5 bin TL'lik emekli ikramiyesi ile ilgili detaylar...

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerine muhteşem fırsat: Evden bile çıkmadan 10.000 TL alabilirsiniz!

Sadece emekli maaşıyla geçinmekte zorlanan bireyler için ek gelir fırsatı doğdu. 4A, 4B ve 4C statüsündeki emeklilere yönelik olarak, bankalar tarafından Ağustos ayı içerisinde 10.000 TL tutarında özel bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

İş Bankası emekli promosyonunda yarışı kızdırdı! Geriden koşup öne geçti!

İş Bankası, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolaylaştıran avantajlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Son kampanyasıyla emekli olanlara büyük bir fırsat sunan İş Bankası, emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlara 7.500 TL'ye varan promosyon ödemesi yapıyor.

Garanti Bankası'ndan müthiş müjde. Emekli promosyonları güncelleme

Garanti Bankası'ndan emekli promosyonları hakkında yeni açıklama geldi. Henüz promosyon ödemesi almayan vatandaşların mutlaka detaylara bakması gerektiği belirtildi.

Emeklilere geri ödemesiz 9 bin TL! Peş peşe açıklandı! Bu parayı hemen alın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasıyla beraber 2 milyondan fazla vatandaş başvurularını tamamlarken özel ve kamu bankaları emekli promosyon ödemesi kampanyalarını yeniledi. İşte, banka banka EYT emekli promosyon kampanyaları ve ödeme tutarlarına ilişkin ayrıntılar...

2008 sonrası sigortalılar dikkat! 5 yıl erken emekli olabilirsiniz

Bağ-Kur prim şartları ile alakalı bütün gelişmeler vatandaşın merceğinde.  Şu an için 58 yaşında olan kadınlar ve 60 yaşında olan erkeklerin en az 9 bin prim günü ödemesi şartıyla emekli olabiliyorlar.

Sosyal yardım ödemesi alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı? Son dakika açıklaması yapıldı!

Emekli ikramiyesinin 2 bin lira olarak açıklanmasının ardından sosyal yardım ödemesi alanların da bayram ikramiyesi alıp almayacağı merak konusu oldu. Sosyal yardım ödemesi alan ihtiyaç sahipleri ikramiye ödemelerinin kendilerine de ödenip ödenmeyeceğini merak ediyor.

Kuveyt Türk emekli maaşını taşıyanlara 8 bin liraya varan promosyon ödeyecek!

Emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. En son açıklama Kuveyt Türk’ten geldi. Banka maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan yeni emeklilere herhangi bir koşul aramadan 8 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Emeklilere bir zam müjdesi daha! Emekli promosyonları uçtu! Bankalar arası yarış iyice kızıştı!

Emekli maaşlarına yapılan zam, promosyon ödemelerine de yansıdı ve bu nedenle promosyon ödemeleri güncellendi. Şu anda, en düşük ve en yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar değişti.

E-devlet emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? Yeni emekli olan birisi emekli promosyonu almak için ne yapmalı?

Yeni emekli olacaklar için maaş ve ikramiye ödemesi oldukça önemli bir konudur. Emeklilik başvurusu yapanların merakla beklediği ödemelerin nasıl alınacağı ve ne zaman yapılacağı da oldukça önemlidir. İşte, yeni emekli olacakların merak ettiği maaş ve ikramiye ödeme süreci hakkında bilinmesi gereken

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar dikkat! Sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran hemen alıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, memur ve emekli maaş zammı sonrasında bazı yardımlara zam yaptı. Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar dikkat! Sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran hemen alıyor!

emekli key ödemesi Haberi

emekli key ödemesi

Emeklilere KEY ödemesi var mı?

Konut edindirme yardımı (KEY) güncel listesine, Emlak Konut Gayrikenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine www.keyodemeleri.com adresinden ulaşılabiliyor. Sorgulama T.C. kimlik numarası ile yapılabiliyor.


Peki, 3320 sayılı kanun gereğince yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır?


Emekli KEY ödemeleri ile ilgili esaslar 3320 sayılı kanunun uygulama yönetmeliğinde şu şekilde açıklanıyor:


T.C. EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİLERİNE YAPILACAK YARDIM 

T.C. Emekli Sandığı Emeklilerine Yapılacak Yardım 

Madde 16 − 5434 sayılı T.C. Emekli Sandığı Kanunu ile ek ve değişikliklerine göre Emekli olanlardan Bağımsız Konutu bulunmayanlara, T.C. Emekli Sandığınca, bu Yönetmelikte belirtilen süre, miktar, usul ve esaslara göre yardım yapılır. 


İştirakçi iken Emekli olanlardan Bağımsız Konutu bulunmayanlara, iştirakçi bulundukları süre içinde fâydalandıkları yardım...