26 / 04 / 2024

emekli kurban bayramı

emekli kurban bayramı

Kurban Bayramının başlamasına kısa bir süre kala bankalardan maaş müşterilerine özel promosyon haberleri gelmeye başladı. Bu bankalardan biri de Türkiye Ekonomi Bankası oldu. Banka emekli maaşını bankaya taşıyanlara 5 bin 500 lira promosyon vereceğini bildirdi.

Kurban Bayramı ikramiyesi 3 bin TL mi oldu? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

Kurban Bayramı ikramiyesi, Kurban Bayramı’na az bir süre kala araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, “Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak?” sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Haziran maaşı ne zaman yatacak? Emekliler dikkat! Kurban Bayramı öncesi maaş verilecek mi?

Milyonlarca emekli maaşların Kurban bayramı öncesinde yatıp yatmayacağını merak ediyor. Peki SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Haziran maaşı ne zaman yatacak? 

Kurban Bayramı 2023 emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Temmuz 2023 emekli ikramiyesinde son dakika! 

Kurban Bayramı 2023 emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Temmuz 2023 emekli ikramiyesinde son dakika... Hemen bu detaylara bakın!

2023 Temmuz Kurban Bayramı emekli ikramiyesi  ne zaman yatırılacak? Hemen tek tek açıklanan bu son dakika tarihine bakın

2023 Temmuz Kurban Bayramı emekli ikramiyesi  ne zaman yatırılacak? Hemen tek tek açıklanan bu son dakika tarihine bakın...

Kurban Bayramı emekli ikramiyesine zam mı geldi? Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

Kurban Bayramına kısa bir zaman kala bayram ikramiyeleri vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Peki, bayram ikramiyesi hesaplara ne kadar yatacak? İşte detaylar...

Haziran ayında emeklinin cebine en az 9500 TL girecek! Gözler Kurban Bayramı ikramiyesinde

Yılda iki kere emekli vatandaşlara bayram ikramiyesi veriliyor. Ramazan Bayramı'nda ikramiyeler arttı. Peki, Kurban Bayramı'nda ikramiyeler ne kadar olacak? İşte detaylar...

Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi haziranın kaçında hesaplara yatacak? Emekli, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar?

Kurban Bayramı ikramiyelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merakla sorgulanıyor. Emekli, dul ve yetim aylığı gibi maaşlar alanlara verilen bayram ikramiyesinde geri sayım başladı. Peki, Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi haziranın kaçında hesaplara yatacak?

Emeklileri Kurban Bayramı öncesi mutlu edecek haber geldi 8500 TL emekli ikramiyesi yatacak!

Emekli vatandaşlar için sevindirici bir haber geldi. Kurban Bayramı öncesinde verilecek emekli bayram ikramiyesi, 4 katına çıkarılarak tam 8.500 TL olarak belirlendi.

Bayram ikramiyesi tarihleri belli oldu! 2022 Kurban Bayramı ikramiyesi kime, hangi gün yatacak?

Milyonlarca emekli, bayrama sayılı günler kala Kurban Bayramı ikramiyelerinin ne zaman yatacağını merak ediyor. Bakanlık, ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatırılacağını duyurdu. Peki, 2022 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar olacak?

Emeklilere 5 bin 500 lira maaş promosyon ödemesi! Kurban Bayramı ikramiyesi gibi olacak

Kurban Bayramının başlamasına kısa bir süre kala bankalardan maaş müşterilerine özel promosyon haberleri gelmeye başladı. Bu bankalardan biri de Türkiye Ekonomi Bankası oldu. Banka emekli maaşını bankaya taşıyanlara 5 bin 500 lira promosyon vereceğini bildirdi.

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 2022 Kurban Bayramı ikramiyesini kim, hangi gün alacak?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 14 milyona yakın emekli vatandaşın merakla beklediği emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bakanlık, ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatırılacağını açıkladı. Peki, 2022 Kurban Bayramı öncesi emekli ikramiyesi ne kadar olacak? İk

Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar oldu?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala milyonlarca emekli "Emekli ikramiyesi ne kadar, emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak?" sorusuna yanıt arıyor. İşte emeklilerin bayram ikramiyelerine dair detaylar...

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kalmasıyla birlikte emekliler "Emekli ikramiyesi ne kadar, emekli ikramiyesi ne zaman yatırılacak?" sorusuna yanıt arıyor. İşte emeklilerin bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarihle ilgili detaylar...

emekli kurban bayramı Haberi

emekli kurban bayramı

 Türk Ekonomi Bankası (TEB), emeklilere yönelik yeni kampanyası kapsamında 5.500 TL’ye varan maaş promosyonu vereceğini bildirdi.

Söz konusu kapmpanyayla ilgili detayları duyuran TEB, hükümetin son dzenlemeyle asgari 3 bin liraya yükselttiği emekli maaşını TEB’e taşıyan maaş müşterilerine yönelik yeni emekli kampanyası yapmaya başladı.

Bağlı olduğu kurumdan çektiği emekli maaşını 3 yıl (36 ay boyunca) TEB’den almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca en az iki adet elektrik, su ya da doğalgaz otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli maaş müşterileri 5 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanacak.

Emekliler kampanyanın yagınlaşmasına destek olmak amacıyla ayrıca TEB’e davet ettikleri ve maaşını TEB’e taşıyan her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül kazanabilecek.

Emekli müşterileri için özel müşteri hizmet hattı...