26 / 04 / 2024

Emeklilere 5 bin 500 lira maaş promosyon ödemesi! Kurban Bayramı ikramiyesi gibi olacak

Emeklilere 5 bin 500 lira maaş promosyon ödemesi! Kurban Bayramı ikramiyesi gibi olacak

Kurban Bayramının başlamasına kısa bir süre kala bankalardan maaş müşterilerine özel promosyon haberleri gelmeye başladı. Bu bankalardan biri de Türkiye Ekonomi Bankası oldu. Banka emekli maaşını bankaya taşıyanlara 5 bin 500 lira promosyon vereceğini bildirdi.



 Türk Ekonomi Bankası (TEB), emeklilere yönelik yeni kampanyası kapsamında 5.500 TL’ye varan maaş promosyonu vereceğini bildirdi.

Söz konusu kapmpanyayla ilgili detayları duyuran TEB, hükümetin son dzenlemeyle asgari 3 bin liraya yükselttiği emekli maaşını TEB’e taşıyan maaş müşterilerine yönelik yeni emekli kampanyası yapmaya başladı.

Bağlı olduğu kurumdan çektiği emekli maaşını 3 yıl (36 ay boyunca) TEB’den almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca en az iki adet elektrik, su ya da doğalgaz otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli maaş müşterileri 5 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanacak.

Emekliler kampanyanın yagınlaşmasına destek olmak amacıyla ayrıca TEB’e davet ettikleri ve maaşını TEB’e taşıyan her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül kazanabilecek.

Emekli müşterileri için özel müşteri hizmet hattı bulunan TEB, emeklilerin bu hattan ve Bireysel İnternet Şube ile CEPTETEB Mobil uygulamadan yapacakları EFT/FAST ve Havale işlemlerinden ücret almıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön