19 / 04 / 2024

Emeklilere bayram öncesi 3 bin 500 lira maaş ödemesi! Son tarih açıklandı

Emeklilere bayram öncesi 3 bin 500 lira maaş ödemesi! Son tarih açıklandı

Emeklilere Kurban Bayramı öncesi 3 bin 500 lira maş ödemesi yapılacak Ödemeyle ilgili detaylar açıklandı. Emeklilerin bütçesine katkı olarak ödenecek paranın hesaplara yatırılması için gereken son tarih de açıklandı. İşte detaylar...



Emeklilerin maaşlarına Temmuz'da yapılacak düzenlemeyle "ara zam" gelecek. Milyonlarca emekli geçtiğimiz Ramazan Bayramı'ndan onca beklentiye rağmen bayram ikramiyesine zam alamamıştı. Hükümet son dakikaya kadar zam yapabileceğine dair işaretler verse de bütçeye ek yük bineceği gerekçesiyle bin 100 liralık emekli ikramiyesinde değişiklik yapmama kararı aldı. 

Kurban Bayramı yaklaşırken emeklilerin bütçelerini rahatlatacak bir haber geldi. Maaşlarını almak için bankalarını değiştirmek isteyen emeklilere 3 bin 500 liraya kadar ödeme yapılacak. 

Söz konusu ödemelerle ilgili takvim açıklandı.

Emeklilere bayram öncesi 3 bin 500 lira maaş ödemesi! Son tarih açıklandı


İşte emeklilerin cebini bir nebze olsun rahatlatacak maaş ödemesi haberinin detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön