26 / 04 / 2024

emekli toki devrek kura 2016

emekli toki devrek kura 2016

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 324 adet daire emeklilere özel satışta. TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni kura çekilişi 1 Ağustos'ta..

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

TOKİ Devrek alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek alt gelir grubu projesinde yer alan 1 adet konut satışa çıktı.

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Devrek Çaydeğirmeni'nde sözleşme dönemi sona eriyor!

Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni'nde projesindeki 427 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Devrek Çaydeğirmeni kuraları çekildi!

TOKİ Devrek Çaydeğirmeni projesinde yer alan konutların sahipleri kurayla belirlendi.

TOKİ Devrek Çaydeğirmeni kura sonucu kazananları!

TOKİ Devrek Çaydeğirmeni kura sonucu kazananları haberimizde yer alıyor. En düşük taksit bedelinin 1.180 TL olarak belirlendiği projede toplam 427 adet konut bulunuyor.

TOKİ Devrek kura sonuçları öğrenme 25 Temmuz!

TOKİ Devrek kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 427 adet konut bulunuyor.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

TOKİ Devrek Alt Gelir Grubu sözleşmeleri!

Zonguldak Devrek Alt Gelir Grubu Projesi dahilindeki konutların sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Devrek sözleşme tarihi 2017!

Zonguldak Devrek Standart Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle sona eriyor.

emekli toki devrek kura 2016 Haberi

emekli toki devrek kura 2016

Kura çekiminde, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru ücretlerini, 4 Ağustos 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili Şube’lerinden geri alabiliyor.


TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni kura çekilişi 1 Ağustos'ta!

Kura çekilişi 1 Ağustos 2016 tarihinde saat 16:00 ‘da Devrek Noterliği tarafından gerçekleşecek. Kura yeri Çaydeğirmeni  Belediyesi Kent Ormanında olarak belirlendi. 


Başvuru listesi için