19 / 04 / 2024

Emekliler Otoparkı nerede

Emekliler Otoparkı nerede

Emekliler Parkı'nın olduğu bölgede inşa edilen yer altı otoparkı hizmete açılıyor. Bugün 16.30'da düzenlenecek törenle hizmete girecek olan otopark, 400 araç kapasitesiyle merkezde yaşanan sıkıntıya çare olacak.

Manisa Emekliler Otoparkı hizmete açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ’nin yapımını tamamladığı 400 araçlık yeraltı otoparkı hizmete açılıyor. Kısa sürede tamamlanan otoparkın açılışı, 10 Eylül Çarşamba günü saat 16.30’da gerçekleştirilecek.

Manisa Emekliler Otoparkı'nın açılışı yakında yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Emekliler Parkı’nın olduğu bölgede inşa ettiği 400 araçlık Emekliler Otoparkı’nda sona gelindi. Yapımı büyük ölçüde tamamlanan otoparkın açılışının kısa sürede yapılması planlanıyor.

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

TOKİ Zonguldak Kdz'de toplamda 200 adet daire emekliler için satışta. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi nerede?

Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekilişi nerede?

Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan TOKİ Aksaray Merkez projesinde toplamda 300 adet konut emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi nerede?

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura çekimi nerede?

Toplamda 75 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı Emekli TOKİ Kahramanmaraş projesinde ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura çekimi nerede?

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura çekilişi nerede?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede aylık taksitler 180 aydan 240 aya kadar değişiyor. Peki TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi nerede?

Ödemelerine göre 240 aya kadar vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekl kura çekilişi nerede?

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura çekilişi nerede?

Toplamda 75 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura çekilişi nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. Peki TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 200 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Proje 240 aya kadar vadelendiriliyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi nerede?

Elazığ Zafran TOKİ Evleri kura çekilişi nerede?

Emekliler için 280 adet konutun satışa çıkarılacağı TOKİ Elazığ Merkez Zafran'da fiyatlar 87 bin 500 TL'den başlıyor. Peki Elazığ Zafran TOKİ Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ Karaman Kırbağı Evleri kura çekimi nerede?

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı'nda fiyatlar 87 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutlar emekliler için satış çıkıyor. Peki TOKİ Karaman Kırbağı Evleri kura çekimi nerede?

Emekliler Otoparkı nerede Haberi

Emekliler Otoparkı nerede


Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından Emekliler Parkı'nın olduğu bölgede inşa edilen yer altı otoparkı hizmete açılıyor. Bugün 16.30'da düzenlenecek törenle hizmete girecek olan otopark, 400 araç kapasitesiyle merkezde yaşanan sıkıntıya çare olacak. Otoparkta abonelik 300 araçla sınırlı olacak. Geriye kalan park alanı ise günlük olarak vatandaşların hizmetine sunulacak. Açılışı yapılacak olan otopark 7 gün 24 saat hizmet verecek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Kentimizin otopark sorununa bir nebze de çözüm getirecek olan otopark açılışında hemşerilerimizi yanımızda görmek bizleri mutlu edecektir" dedi.


Yeni...