29 / 03 / 2024

Eminevim Nefes Sakarya ulaşım bilgileri

Eminevim Nefes Sakarya ulaşım bilgileri

Eminevim Nefes Sakarya projesi lokasyon olarak; Akçakoca’ya 25 kilometre, Hendek’e 35 kilometre, Karasu’ya 15 kilometre uzaklıkta, 300 kilometre mesafede yaşama geçiriliyor. Projenin içerisinde 86 adet daire bulunuyor...

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Sakarya Nehri bu projeyle nefes alacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Nehri yatağında devam eden genişletme çalışmalarını inceledi.

Eminevim Nefes'te teslimler bu ay yapılacak!

Eminevim'in Sakarya'da inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde teslimata sayılı günler kaldı. Bu ay içinde teslimatı gerçekleştirilecek olan projede kalan son konutlar için de satışlar devam ediyor.

Eminevim Nefes'te teslimler bu ay!

Bu ay içinde teslimatı gerçekleştirilecek olan projede konutların satışları devam ediyor. Eminevim’in faizsiz sistemle satışını yaptığı projelerinden biri olan Eminevim Nefes Sakarya'da daireler 47-77 metrekare arasında değişiyor.

Sakarya Eminevim'de teslimata sayılı günler kaldı!

Eminevim'in Sakarya'da inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde teslimata sayılı günler kaldı. Teslimlerin Temmuz 2015'te gerçekleştirileceği projede son konutlar için de satışlar devam ediyor.

Eminevim Nefes teslim için gün sayıyor!

Eminevim’in projesi olan ve doğal dokuyu bozmadan inşa edilen “Nefes Sakarya’nın, rahat bir “Nefes” almak isteyenlerle buluşmasına sayılı günler kaldı.

Eminevim Nefes'te teslimler Temmuz 2015’te!

Eminevim’in projesi olan ve doğal dokuyu bozmadan inşa edilen “Nefes Sakarya’nın, rahat bir “Nefes” almak isteyenlerle buluşmasına sayılı günler kaldı.

Eminevim Nefes Konutları güncel fiyat!

5 bin 40 metrekare alan üzerinde hayata geçen Eminevim Nefes Konutları Sakarya-Kocaeli'de hayata geçiyor. Eminevim Nefes güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Eminevim Nefes ödeme planı!

Eminevim Nefes projesi 5 bin 40 metrekare alan üzerinde hayata geçiyor. Projede yer alan konutlar 7 blok halinde hayata geçiyor. Eminevim Nefes ödeme planı haberimizde yer alıyor.

Eminevim Nefes fiyat listesi!

Eminevim Nefes projesi Eminevim tarafından Sakarya-Kocaeli'de hayata geçiriliyor. Eminevim Nefes projesi 55 metrekare ile 85 metrekare arasında değişen daire tipleri yer alıyor.

Eminevim Nefes'te hem yaz hemde kış aylarında konaklanıyor!

Eminevim'in Sakarya-Kocaeli'de inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde satışlar devam ediyor. 5 bin 40 metrekare alanda inşa edilen proje, 7 blokta 55 ila 85 metrekare arasında değişen 86 konuttan oluşuyor.

Eminevim Nefes projesi Sakarya'da yükseliyor!

Eminevim, faizsiz sistemle satışını yaptığı projelerine son olarak Eminevim Nefesi ekledi. Sakarya'da konumlanan ve 86 daireden oluşan proje sakinlerine adeta 365 gün tatil imkânı sunacak.

Eminevim Nefes'te faizsiz satışlar devam ediyor!

Eminevim, faizsiz sistemle satışını yaptığı projelerine Eminevim Nefes ' i de ekledi Sakarya ' da konumlanan 86 daireden oluşan proje, 360 gün tatil imkanı sunuyor...

Eminevim Nefes Sakarya ulaşım bilgileri Haberi

Eminevim Nefes Sakarya ulaşım bilgileri

Toplam 7 bloktan meydana gelen Eminevim Nefes Sakarya projesi içerisinde yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Yaz kış kullanılabilen 86 adet daireden oluşa Kocaeli Emin Evim Nefes projesi, Eminevim tarafından inşa ediliyor. Projede satışlar başladı. 


İçerisinde; 15 km kum sahil bulunan Eminevim Nefes Sakarya projesi içerisinde yer alan dairelerin alanları 55 metrekare ile 85 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Eminevim Nefes Kocaeli Evleri; Akçakoca’ya 25 kilometre, Hendek’e 35 kilometre, Karasu’ya 15 kilometre uzaklıkta, 300 kilometre mesafede yaşama geçiriliyor. 


Eminevim Nefes Sakarya projesi, Kocaeli-Sakarya bölgesinde hayata geçiriliyor. Projenin oturum alanı 2 bin metrekare olarak belirlendi. 


Eminevim Nefes satış ofisi

Tel: 0262 321 53 88

Web Adresi: http://www.eminevim.com/

Merve...