26 / 04 / 2024

eminevim teslim edilen araç sayısı

eminevim teslim edilen araç sayısı

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim, 200 bin ev ve araç teslimatına ulaştı.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen örnek 25 köy evi görüntülendi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde, hak sahiplerine teslim edilen köy tipi deprem konutları FPV dronla görüntülendi.

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

Göl manzaralı Vadi Esentepe Villaları satışta! Hemen teslim yeni proje!

DİK Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Vadi Esentepe satışa çıktı. 4800 metrekare alan içerisinde 12 adet villa inşa edilecek. İşte hemen teslim edilen villa projesine ilişkin tüm detaylar... 

Moskova'da inşaat sektörü safra döktü: Zamanında teslim edilen projeler arttı!

Moskova’da kriz döneminde faaliyetleri “şüpheli” sınıfına sokulan inşaat şirketlerinin çoğunun pazardan silindiği, böylece zamanında teslim edilen konut projelerinin oranının yükseldiği açıklandı. 

İnistanbul Topkapı'da 2 bin konut teslim edilecek!

Yaklaşık 6000'in üzerinde konut teslimi yapan Nef, yeni konutların teslimine 2019'da da devam ediyor. Nef, İş GYO ile birlikte geliştirdikleri İnistanbul Topkapı projesinde de 404 konutun teslimine başladı.Tüm etapların tamamlanmasıyla İnistanbul Topkapı’da teslim edilen konut sayısı 2 binin üzerin

Eviniz teslim edilmediyse inşaat şirketinden kira talep edebilirsiniz!

Eğer siz de yakında bir konut projesinden ev aldıysanız ve eviniz size sözleşmede belirtilen tarihten geç teslim edilmiş ise sizin de geç teslim edilen süre için kira kaybı alacağınız olabilir.

TOKİ'nin geç teslim edilen konutları için meclis araştırması istendi!

TOKİ, 40 bin konut ve iş yerini geç teslim etmesinin nedenlerine ilişkin Meclis araştırması talep edildi. TBMM Başkanlığına sunulan önergenin gerekçesinde, TOKİ'nin yüklü tazminat ödemek zorunda kalındığı belirtildi.

Karatay'da bu yıl 688 daire sahiplerine teslim edilecek!

Yapımı devam eden kooperatiflerde teslim edilen daire sayısının 6 Bin 357 olduğunu belirten Hançerli, 2015 yılı içerisinde ise yapımı tamamlanan 688 dairenin üyelere teslim edileceğini dile getirdi.

Soyak Siesta Oxygen’de 1+1 daireler 118.500 TL!

İzmir’in mega projesi 2300 konutluk Siesta’nın son etabı Soyak Siesta Oxygen’de 1+1 dairelerin 118.500 TL’den satışları devam ediyor. 29 Ocak’a kadar süren kampanyada %1 peşinatlı ve hemen teslim edilen konutların ödemelerine 1 yıl sonra başlamak mümkün..

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli! 223 bin liraya 2+1!

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli Evleri'nde 2+1 dairelerin fiyatları 223 bin liradan başlayarak yükseliyor. Hemen teslim edilen Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli'de ödemeler banka kredili olarak yapılıyor...

Önay Grup Önay Garden satılık! Son 3 konut!

Önay Grup Önay Garden satılık son 3 adet 2+1 daire bulunuyor. Hemen teslim edilen Beylikdüzü Önay Garden Evleri'nde 2+1 dairelerin fiyatları 210 bin liradan başlıyor...

Bosphorus City ulaşım! 276 bin 558 TL'ye!

Bosphorus City ulaşım ve iletişim bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Hemen teslim edilen Bosphorus City Evleri Halkalı'da daire fiyatları 276 bin 558 TL'den başlayarak değişiyor.

İZSU liman, göl ve nehir temizliklerinde Yüzer Gezer Ekskavatörü'nü kullanacak!

Türkiye’nin ilk ve tek Yüzer/Gezer Amfibi Ekskavatörü'nün ithalatı Finlandiya’dan yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi IZSU'ya teslim edilen Finlandiya’da Patentli olarak imal edilen Amfibi Ekskavatörü bu hafta başı geldi..

eminevim teslim edilen araç sayısı Haberi

eminevim teslim edilen araç sayısı

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim, ev ve araç teslimatında 200 bine ulaştı. 2021'de istikrarlı bir büyüme sergileyen Eminevim, 2021 yılını toplamda 30 bin ev ve araç teslimatı ile tamamlamayı planlıyor.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) yetkisinde intibak süreci süren tasarruf finansman sektörünün, ülke ekonomisine katkı sağladığını kaydeden Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç yaptığı açıklamada, “Sektörün lideri olarak her ay ekonomiye yaklaşık 500 milyon TL likidite sağlayarak, ülkenin ekonomik büyümesine destek oluyoruz. Piyasada yaşanan dalgalanmalardan etkilenmeyen iş modelimiz sayesinde istikrarlı büyümesini sürdüren sektörümüz, gelecek dönemde de ülke ekonomisine katkı sunmaya devam edecektir.” diye konuştu.

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim aracılığıyla  2021'de konut ve araç sahibi olan aile sayısının, geçtiğimiz senenin aynı dönemine oranla yüzde 40 daha fazla olduğunu...