26 / 04 / 2024

Eminevim 200 bin aileyi konut ve araç sahibi yaptı!

Eminevim 200 bin aileyi konut ve araç sahibi yaptı!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim, 200 bin ev ve araç teslimatına ulaştı.



Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim, ev ve araç teslimatında 200 bine ulaştı. 2021'de istikrarlı bir büyüme sergileyen Eminevim, 2021 yılını toplamda 30 bin ev ve araç teslimatı ile tamamlamayı planlıyor.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) yetkisinde intibak süreci süren tasarruf finansman sektörünün, ülke ekonomisine katkı sağladığını kaydeden Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç yaptığı açıklamada, “Sektörün lideri olarak her ay ekonomiye yaklaşık 500 milyon TL likidite sağlayarak, ülkenin ekonomik büyümesine destek oluyoruz. Piyasada yaşanan dalgalanmalardan etkilenmeyen iş modelimiz sayesinde istikrarlı büyümesini sürdüren sektörümüz, gelecek dönemde de ülke ekonomisine katkı sunmaya devam edecektir.” diye konuştu.

Eminevim 200 bin aileyi konut ve araç sahibi yaptı!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim aracılığıyla  2021'de konut ve araç sahibi olan aile sayısının, geçtiğimiz senenin aynı dönemine oranla yüzde 40 daha fazla olduğunu kaydeden  Aytaç “Bugüne kadar on binlerce aileye dokunduk, yüz binlerce kişinin hedeflerine ulaşmasını sağladık. 2021 yılında yükseliş grafiğimizi sürdürerek ev ve araç teslimatı yaptığımız aile sayısını geçtiğimiz yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 40 artırmayı başardık. Gerçekleştirdiğimiz bu 200 bininci teslimat ise 122 şubemiz ve 2 bini aşkın çalışanımızla birlikte Eminevim’e duyulan güvenin önemli bir göstergesi” şeklinde konuştu.

Aytaç, Eminevim olarak 2022 yılında 50 binden fazla aileyi daha konut ve araç sahibi yapmayı hedeflediklerini de kaydetti.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!


Geri Dön