26 / 04 / 2024

Eminönü bölgesi değişim detayları

Eminönü bölgesi değişim detayları

İstanbul Eminönü'de katyıtlarda ev görülen ancak otel olarak işletilen mekanlar kayıt altına alınacak. Mustafa Demir 'Artık içinde avlu olmasa dahi hanlara otel dönüşme hakkı tanıyacağız. Yenisi en fazla 5 kat olacak. Böylece yoğunluk azaltılacak'dedi.

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Depremler vatandaşın konut tercihini değiştirdi! Çelik evlere talep artıyor!

Deprem sonrası vatandaşların konut tercihlerinin değiştiğini ve çelik evlere taleplerin arttığını açıklayan Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya önemli açıklamalarda bulundu.

Yurt dışından getirilecek elektronik eşyaların bandrol bedellerinde değişiklik yapılmadı...

Yurt dışından getirilecek olan elektronik eşyaların bandrol bedellerinde değişikliğe gidilmediği açıklandı. Bu kapsamda konu ile ilişkin kararda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte haberin detayları...

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Dev banka büyük değişim için tarih verdi! Gram altını olanlar hemen buraya baksın! 12 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Fiyatlardaki günlük değişiklikler ve uzman yorumları büyük ilgi görüyor. Alman Commerzbank, altının yıl sonu tahminini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Deprem bölgesi yolları için 1,2 milyar liralık ek kaynak ayrıldı!

Meclise sunulan teklifte KGM'ye 27,3 milyar lira ödenek tahsis edilirken bunun 1,2 milyar lirası deprem bölgesi yolları için kullanılacak.

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere zam sonrası müjde: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 30 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası başlattı! Bu kampanya kapsamında müşterilere, değiştirdikleri akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak 30 bin TL'ye kadar indirim fırsatı sunulmaktadır. İndirim miktarı, eski cihazın değerine göre değişebilmektedir.

Avro Bölgesi'nde işsizlik Nisan ayında yüzde 6,5 seviyesine geriledi!

​​​​​​​Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre,  Avro Bölgesi'nde işsizlik, nisan ayında yüzde 6,5 seviyesine geriledi...

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere son dakika: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 26 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası düzenlemiş olup, müşterilere 26 bin TL'ye kadar varan indirim fırsatı sunmaktadır. İndirim miktarı, değiştirilen akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir.

Altın yatırımcılarının ilgi odağı değişti! Resmen yeni dönem başlıyor!

Altın alıp, satan yatırımcılarının gözdesi değişti. Resmen herkes buna akın etmeye başladı. İşte detaylar!

1 lirada büyük değişim! Yeni basımlardaki farkı görenler şaşırdı

2023 yılı basımı 1 liralarda büyük değişim yaşandı. 2016 basımı 1 lira ile gramajı düşürülen 2023 basımı 1 lira ele alındığında ağırlık olarak farkını hissedenler şaşkınlığa uğradı. Buna göre yıllardır 8 gram olan 1 liralar, Mart ayından itibaren darphanede 6 grama indirildi.

MediaMarkt değişim kampanyasıyla iPhone 11 fiyatına iPhone 14 Plus alabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden biri olarak bilinen MediaMarkt'tan güzel haber geldi. MediaMarkt değişim kampanyasıyla iPhone 11 fiyatına iPhone 14 Plus alabilirsiniz. Hemen bakın, sakın kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere çılgın kampanya! iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile dev indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max'e özel değişim kampanyası kapsamında 26 bin TL'ye kadar varan indirim düzenledi. Bu indirim değişim yaptığınız akıllı cihazın fiyatına göre; değişiklik gösterebiliyor.

Eminönü bölgesi değişim detayları Haberi

Eminönü bölgesi değişim detayları

İlçede ciddi güvenlik sorunları yaşandığını söyleyen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, 'Eminönü'nde konut alanları Afrikalıların yoğun kaldığı güvenliğin sağlanamadığı bir yere dönüştü. Aileler bu alanda yaşamak istemiyor. Konut bölgesinde pansiyon olarak işletilen yerlere yasal boyut kazandıracağız'dedi. Diğer projelerinin tarihi hanlarla ilgili olduğunu belirten Demir, ilçede ki 1734 hanın otel olmasının önünü açacaklarını dile getirdi. 


En fazla 5 kat olacak.

Demir 'Artık içinde avlu olmasa dahi hanlara otel dönüşme hakkı tanıyacağız. Yenisi en fazla 5 kat olacak. Böylece yoğunluk azaltılacak'dedi.


'Sulukule'de iptal edilen eski projeydi'

İptal edilen Sulukule projesi hakkında da bilgi veren Demir, iptal edilen projenin uygulanmayan proje olduğunu anlattı. İkinci projeyi uyguladıklarını belirten Demir, 'İki proje arasında farklar var. 80-90 metrekarelik mütevazi binalar...