25 / 04 / 2024

Eminönü Eyüp Alibeyköy Tramvay Hattı

Eminönü Eyüp Alibeyköy Tramvay Hattı

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı inşaatı hız kesmeden devam ederken, ayrıntılar da netleşmeye devam ediyor.

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı tanıtıldı!

İstanbul ulaşımını daha da rahatlatmak için peş peşe projelerini açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 19 istasyonlu 13 kilometre uzunluğunda olacak Eminönü - Eyüp - Alibeyköy Tramvay Hattını tanıttı.

Eminönü Hanı 1939 yılında yıkılmış!

1942 yılında bir türlü sonuçlandırılamayan Eminönü Hanı için yıkım kararı verilmiş. Söz konusu yapının 1942 yılında yıkılması için çalışmalar başlatılmış.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Pırlantada yılın ilk kampanyası başladı! Yüzde 50'ye varan indirim! Sina Pırlanta 6 Ocak 2023 fiyat listesi

Sina pırlantada yılın ilk kampanyası başladı. Altın ve pırlantada yüzde 50'ye varan fırsatlar Sina pırlanta tarafından açıklandı. Peki Sina Pırlanta altın ve pırlanta takıların fiyatları ne kadar? 6 Ocak 2023 fiyat listesi.

Altın ve pırlantada yüzde 35'e varan indirim! Altınbaş'tan büyük kampanya! İşte Altınbaş 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş altın ve pırlantada büyük indirim kampanyası başlattı. Altın ve pırlanta takılarda yüzde 35'e varan indirimle satılan takıların fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Peki Altınbaş altın ve pırlanta kolye, küpe, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş fiyat listesi.

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat! 

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi ve proje ile ilgili diğer detaylar...

Trend GYO Alibeyköy projesi nerede? İşte lokasyon bilgisi!

Yatırımlarına devam eden Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesini Eyüp Alibeyköy'de inşa edecek. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede?

Yeniköy Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin (Yeniköy Konakları), kesin kabulü yapılmış olup, kesin kabul tutanağı 24 Şubat 2022 tarihinde onaylandı.

Eyüpsultan Alibeyköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi, 30 ada, 36 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Alibeyköy Uygulama İmar Plan Notu Değişikliği İBB Meclisi’nde onaylandı!

Eyüpsultan Alibeyköy'de saçak parseller olarak nitelendirilen, Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan, 6 bin 500 konutu ve yaklaşık 30 bin kişiyi ilgilendiren yılların sorunu çözüme kavuşuyor. 

İBB’nin Eyüp'teki 3 kez mühürlediği inşaat ile ilgili önerge reddedildi!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Dr. Suat Sarı’nın Eyüp’te İBB’nin 3 kez mühürlediği dere yatağındaki inşaata ilişkin soru önergesi kabul edilmedi. AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, bu konunun İBB’yi ilgilendirmediğini belirterek, “Burası şov yeri değildir. Meclisi boşuna meşgul etmeyin” dedi.

Yeniköy Konakları'nı Aydur İnşaat yapacak!

Emlak GYO'nun İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Aydur İnşaat ile 216 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

Yeniköy Konakları ikmal inşaat ihalesi 16 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından 16 Aralık'ta ihale edilecek.

Eminönü Eyüp Alibeyköy Tramvay Hattı Haberi

Eminönü Eyüp Alibeyköy Tramvay Hattı

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. Eyüpsultan Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kasım ayında Eyüpsultan'ı ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Tramvay Eyüpsultan'ı ziyaret eden vatandaşların ulaşımını da kolaylaştıracak. İnşaat faaliyetleri güzel bir şekilde devam ediyor. Bir aksama olmazsa 2018 yıl sonu itibarıyla bitirmeyi planlıyoruz" açıklamasını yaptmıştı.

"SAATTE 150 OTOBÜSLÜK YOLCU TAŞIYACAK"

"Alibeyköy'ün trafiği üzerinde en çok çalıştığımız ve eskiden beri var olan bir problem. Bu konuda sürekli İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ile irtibat halindeyiz" açıklamasını yapan Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Silahtarağa Tüneli'nin çalışmaları da başladı, tramvayla birlikte trafik daha da rahatlayacak. Saatte 15 bin yolcu taşınacak, bu rakam çok önemli çünkü 150 otobüse denk geliyor" dedi.

EMİNÖNÜ-ALİBEYKÖY TRAMVAY HATTI DURAKLARI

Eminönü otobüs durakları alanından başlayan tramvay hattı güzergahı, Küçükpazar,...