25 / 04 / 2024

eminönü vapur seferleri

eminönü vapur seferleri

Şehir Hatları, Ramazan ayı süresince Eminönü - Beşiktaş - Beylerbeyi - Çengelköy hattına ek sefer konulduğunu belirtti

İstanbullular hemen buraya baksın! Yarın bazı vapur seferleri iptal oldu!

İstanbul Boğazı'nda her yıl düzenlenen "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" etkinliği nedeniyle yarın bazı vapur seferleri iptal edilecek. 

İstanbullular dikkat! Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona gelindi! Alibeyköy-Eminönü Tramvayı ne zaman açılacak?

İstanbulluların merakla beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona yaklaşıldı. Peki Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

Eminönü Kürkçü Han'da 10 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 17. Satış Memurluğu Eminönü Kürkçü Han'da yer alan dükkanı 10 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yıl sonunda tamamlanacak!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın Küçükpazar ve Eminönü istasyonlarının, 2022 yılının sonunda tamamlanacağını dile getirdi.

Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2. kısmı Aralık 2022'de açılıyor!

İBB ile Fransız Kalkınma Bankası arasında, Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nda kullanılması amacıyla, 93 milyon Euro tutarındaki ön protokole imzalar atıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hattın kalan kısmının 2022 Aralık'ta açılacağını duyurdu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2022'de tamamlanacağını müjdeledi.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler başladı!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği Eminönü-Alibeyköy hattında ilk sefer bugün saat 12:00'de başladı. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün başlıyor! 

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün saat 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler yarın başlıyor!

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler 4 Ocak 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı açıldı!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği Eminönü - Alibeyköy tramvay hattı bugün açıldı. Hattın açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşaner katılım sağladı. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı bugün açılıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı bugün açılıyor. Seferler ise 4 Ocak'ta başlayacak.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yarın açılıyor!

İstanbulluların merakla beklediği Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yarın hizmete açılıyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önem verdiği projelerden biri olan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra hizmete açılıyor.

eminönü vapur seferleri Haberi

eminönü vapur seferleri

Hafta içi her gün faaliyet gösterecek ek seferin hareket saati 18.45 olarak belirlendi. Yapılan açıklamada, köprü geçişlerinde oluşan trafik yükünü rahatlatmak ve deniz ulaşımı alternafini değerlendirmek adına yapılan çalışmalar kapsamında ek sefer konulmasına karar verildiği belirtildi. Eminönü - Beşiktaş - Beylerbeyi - Çengelköy ilave seferi Eminönü'nden 18.45'te kalkacak, Çengelköy'e, 19.25'te yanaşacak. 30 Temmuz - 17 Ağustos tarihleri arasında faaliyet gösterecek olan ek sefer, Eminönü'nden Çengelköy'e her gün 18.55'te düzenlenen sefere ilave olarak Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün 18.45'te hizmet...