24 / 04 / 2024

emiroğulları inşaat sultan evleri

emiroğulları inşaat sultan evleri

Sultan Evleri projesi Bursa'nın Nilüfer ilçesinin Çalı mevkiinde hayata geçiyor. Proje Emiroğulları İnşaat tarafından 7 blok 48 daire olarak inşa ediliyor.

Nilüfer Sultan Evleri fiyatları!

Bursa'nın Nilüfer İlçesinde inşa edilen Sultan Evleri satışları başladı. 7 blok ve 48 daire halinde inşa edilen Sultan evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bursa Sultan Evleri nerede?

Emiroğulları İnşaat tarafından Nilüfer'de inşa edilen Sultan Evleri'nde daire fiyatları 90 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dairelerde kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor. Peki Sultan Evleri proje nerede?

Emiroğulları İnşaat Sultan Evleri iletişim!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Sultan Evleri 7 blok halinde yükseliyor. Projede 48 normal ve dubleks daireler yer alıyor. Sultan Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nilüfer Sultan Evleri görselleri!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde hayata geçen Sultan Evleri Konutları 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri ve dubleks seçeneklerle yükseliyor. Proje Emiroğulları İnşaat tarafından inşa ediliyor.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlgün tarafından kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Köse tarafından kuruldu.

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erdemir ve Uğur Erdemir ortaklığında kuruldu.

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaya tarafından kuruldu.

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akyıldız, Murat Akyıldız ve Yıldırım Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

İnşaat sektörüne büyük darbe Finansman sıkıntısı patladı ustalar bir bir kaçıyor

Ülkede yaşanan ekonomik krizle birlikte inşaat sektörü de finansman konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor. Öte yandan inşaat ustalarının ise daha iyi koşullar ve daha iyi gelirle çalışmak için bir bir yurt dışına çıkmaya başladığı öğrenildi.

Mensuroğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mensuroğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mensuroğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Dündaroğulları İnşaat Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündaroğulları İnşaat Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Emre Dündar ve Enes Dündar ortaklığında kuruldu.

emiroğulları inşaat sultan evleri Haberi

emiroğulları inşaat sultan evleri

Sultan Evleri 7 bin 230 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Proje Bursa Nilüfer'in Çalı mevkiinde hayata geçiyor.


Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Sultan Evleri 7 blok halinde inşa ediliyor. Projede toplam 48 adet daire bulunuyor.


Sultan Evleri projesinde 2+1, 3+1, 4+1 normal daire tipleri bulunuyor. Ayrıca projede 10 adet 3+1 ve 4+1 dubleks daireler mevcut. 


Nilüfer Sultan Evleri projesinde daire fiyatları 90 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2015 Aralık ayında yapılacak.


Bursa Sultan Evleri projesinde çocuk oyun alanı, yeşil alanlar, kamelya, her daireye otopark, 24 saat güvenlik hizmeti gibi imkanlar yer alıyor.


Sultan Evleri satış ofisi adres:

Dikkaldırım mah. Hayran cad. No:75/1 Osmangazi/Bursa


Sultan Evleri iletişim

Telefon: (0224) 239 9 239

Web adresi: www.emirogullariinsaat.com.tr

Merve...