18 / 04 / 2024

Emlak Çadırı dükkanları nerede

Emlak Çadırı dükkanları nerede

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek. Hemen teslim edilen konut, ofis ve dükkanların satışa çıkacağı projede konut fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi.

Emlak Çadırı Evleri nerede?

Emlak Çadırı ‘nda 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak olan 240 adet bağımsız bölümün 220 adedini konutlar oluşturuyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı Evleri nerede?

Emlak Çadırında satışlar ne zaman başlayacak?

İlgi Yönetim imzası ile hayata geçirilen Emlak Çadırı 2015 projesinde 240 adet bağımsız bölüm satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırında satışlar ne zaman başlayacak?

Başakşehir Emlak Çadırı nerede?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı nerede?

Hakmar’da 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

Hakmar’dan dev indirim müjdesi geldi. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 3 kişilik çadır 399 TL’ye, termos 279 TL’ye, katlanabilir kamp masası 299 TL’ye düştü!

ŞOK Market, temmuz ayının ilk aktüel ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden yayımladı. Bu doğrultuda, 3 kişilik çadır 399 TL’ye, termos 279 TL’ye, katlanabilir kamp masası 299 TL’ye düştü. İşte 4 Temmuz Salı ŞOK fiyat listesi...

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL teminatla 2 yıl kiraya verilen dükkanları kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL geçici teminatla 2 yıl kiraya verilecek dükkanları kaçırmayın! İhale 23 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

Bavvazır Group Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bavvazır Group Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Bavvazır tarafından kuruldu.

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Emlak Konut GYO 13 projedeki dükkanları satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO 13 projede yer alan dükkanları yenilenen avantajlı ödeme koşulları ile satışa sundu. Satışa sunulan dükkanların fiyatları 445 bin TL'den başlıyor...

İstanbul'un en önemli caddelerindeki dükkanlar aylardır kiralık!

Kovid-19 salgını sebebiyle esnaflar, AVM kiracıları ve perakendeciler zoru durumda kaldı. Kiralarını ödeyemeyen vatandaşlar, dükkanlarını boşaltıyor. Bağdat Caddesi'nde, Nişantaşı’nda “kiralık” tabelaları aylardır asılı halde kaldı. 

Konya'da belediyenin eğitim için verdiği dükkanlar emlakçı ve çaycılara kiralandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ibadet ve eğitim amaçlı verdiği dükkanları cami derneğinin ticareti amaçlı kullanıma açtığı ve çaycıya, emlakçıya kiraladığı belirlendi. Sayıştay, derneğin dükkanları amacı dışında kullandığını belirtti.

Mısır Çarşısı’ndaki dükkanların yarısı kepenklerini açmadı!

Mısır Çarşısı’nda dükkanların yarısının açılmadığını söyleyen esnaf, "3 ay kira ödemedik. Geriye dönük kiraların alınmamasını ya da işler açılınca alınmasını talep ediyoruz." diyor

11Sight emlak sektöründe temassız satış ve pazarlama dönemini başlattı!

11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, 11Sight'ın tek tıkla başlatılabilen görüntülü görüşme çözümüyle emlak sektöründe satın alma ve kiralama işlemlerinin uzaktan da gerçekleşebildiğini belirtiyor.

Emlak Çadırı dükkanları nerede Haberi

Emlak Çadırı dükkanları nerede

Emlak Çadırı 2015'te 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkan olmak üzere toplam 240 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Projede satışlar açık artırma yöntemiyle yapılıyor.


Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi yarın saat 10:00'da satış ofisinde düzenlenecek. Başvuruları dün saat 17:00'de sona eren projede ofis, dükkan ve konutlar tek fiyat üzerinden satılıyor. 


Emlak Çadırı fiyatlar!

Dükkan fiyatları ise 199 bin TL,

Ofis fiyatları 149 bin TL, 

Konut fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi


Bu yıl ilki gerçekleşecek olan Emlak Çadırı'ndaki konutlar Medikule İstanbul'da, ofisler Merkez Kayaşehir Plaza'da, dükkanlar ise Merkez Kayaşehir AVM'de bulunuyor. 


Medikule İstanbul Konutları!

Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Medikule İstanbul Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. 


Merkez...