24 / 04 / 2024

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi yarın!

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi yarın!

Firma: İlgi Yönetim

Proje: Emlak Çadırı

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek. Hemen teslim edilen konut, ofis ve dükkanların satışa çıkacağı projede konut fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi.



Emlak Çadırı 2015'te 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkan olmak üzere toplam 240 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Projede satışlar açık artırma yöntemiyle yapılıyor.


Başakşehir  Emlak Çadırı  müzayedesi yarın saat 10:00'da satış ofisinde düzenlenecek. Başvuruları dün saat 17:00'de sona eren projede ofis, dükkan ve konutlar tek fiyat üzerinden satılıyor. 


Emlak Çadırı fiyatlar!

Dükkan fiyatları ise 199 bin TL,

Ofis fiyatları 149 bin TL, 

Konut fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi


Bu yıl ilki gerçekleşecek olan Emlak Çadırı'ndaki konutlar Medikule İstanbul'da, ofisler Merkez Kayaşehir Plaza'da, dükkanlar ise Merkez Kayaşehir AVM'de bulunuyor. 


Medikule İstanbul Konutları!

Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Medikule İstanbul Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. 


Merkez Kayaşehir Plaza!

1 milyon nüfuslu Kayaşehir Uydu Kenti’nin merkezindeki tek ofis projesi olan Merkez Kayaşehir Plaza 86 adet ofisten meydana geliyor. 


Merkez Kayaşehir AVM!

Hilton Hampton Kayaşehir’e komşu olan Merkez Kayaşehir AVM 172 tane dükkandan oluşuyor.  Proje Kayaşehir Uydu Kenti’ndeki merkez nokta ve tek alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 


36 bin720 metrekare kiralanabilir alana sahip Merkez Kayaşehir AVM 2019 yılında tamamlanması planlanan Kayaşehir tramvay durağının önünde yer alıyor. 


Emlak Çadırı müzayedesi nerede?

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Saat:    10:00


Emlak Çadırı Başakşehir satış ofisi 

Telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön