18 / 04 / 2024

Emlak Çadırı İlgi yönetim

Emlak Çadırı İlgi yönetim

Emlak Çadırı müzayedesi bugün saat 10:00’da Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir’de gerçekleşecek. Müzayede 240 adet bağımsız bölüm satışa sunulacak.

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi yarın!

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek. Hemen teslim edilen konut, ofis ve dükkanların satışa çıkacağı projede konut fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi.

Başakşehir Emlak Çadırı fiyatlar!

Müzayedesi 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan Emlak Çadırı başvuruları devam ediyor. Projede hemen teslim edilen daire, ofis ve dükkanlar satışa sunuluyor. İşte Başakşehir Emlak Çadırı fiyatlar...

Emlak çadırı nerede kurulacak?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak çadırı nerede kurulacak?

Emlak Çadırında satışlar ne zaman başlayacak?

İlgi Yönetim imzası ile hayata geçirilen Emlak Çadırı 2015 projesinde 240 adet bağımsız bölüm satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırında satışlar ne zaman başlayacak?

Emlak Çadırı'nda cadde dükkanları 199 bin TL'den satışa çıkıyor!

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenecek Emlak Çadırında hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümden oluşuyor. "fiyatı siz belirleyin" sloganıyla 31 Mayıs'ta sahipleri ile buluşacak.

Emlak Çadırı dükkan fiyatları!

Emlak Çadırı dükkan fiyatları 199 bin TL’den başlangıç gösteriyor. İlgi Yönetim Emlak Çadırı'nda 31 Mayıs günü satışa sunulacak olan dükkanlar Kayaşehir AVM içerisinde yer alıyor.

Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

Başakşehir Emlak Çadırı nerede?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı nerede?

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bytech Bilgi Teknolojileri, Mobil Broker adıyla faaliyet gösteren bir uygulama geliştirdi. Uygulamada, ek gelir ihtiyacı olan insanlara komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunuluyor, kazanç sağlama imkanı veriliyor...

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

TÜGEM, emlak sektörünün gelişmesine öncülük edecek!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, kısa adıyla TÜGEM, emlak sektörünün vizyonuna ve gelişmesine öncülük ederek, meslektaşların birlik ve beraberliğini sağlayan güçlü bir STK olma amacıyla 9 Eylül 2016 tarihinde kuruldu.

Emlak sektörü yeni düzenlemelerle şekilleniyor!

Türk ekonomisinin Yenikapı ruhuyla olağanüstü bir dönem yaşadığı bugünlerde emlak sektörü de yeni düzenlemelerle şekil değiştiriyor.

Faraç Toktaş: Gaziantep'te emlak sektörü durdu!

Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, emlak sektörünün ölü bir dönem yaşadığını söyledi. Toktaş, terörün birçok sektörü olumsuz etkilediğini belirtti.

Hamit Demir: Emlak sektörü için 2016 umut dönemi olacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, emlak sektörü adına 2015'in olumlu olduğunu vurguladı ve "Bu sene rekor ile tamamlanacak, 2016 da umut dönemi olacak." dedi.

Selim Atasoy: Emlak sektöründe artış yaşandı!

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, vatandaşları emlakçı kisvesi adı altında kandıranlara karşı uyardı. Atasoy, istatistiklerin emlak sektöründe artış gösterdiğini de kaydetti.

Emlak Çadırı rekor kırdı! 6 saatte 240 bağımsız bölüm satıldı!

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenen Emlak Çadırı’nda tamamı hemen teslim konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümün tamamı kırılması güç bir rekora imza atarak 6 saatte satıldı.

Emlak Çadırı yoğun ilgi görüyor!

Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofisi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Emlak Çadırı 2015 Müzayedesi başladı!

Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofısi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Emlak Çadırı İlgi yönetim Haberi

Emlak Çadırı İlgi yönetim

Konut, ofis ve dükkanların hemen teslim edildiği Emlak Çadırı müzayedesinde 240 adet bağımsız bölüm satışa sunulacak.


Açık arttırma usulü satışa sunulacak olan 240 adet bağımsız bölümün içerisinde 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis bulunuyor.


Emlak Çadırı ‘nde açık arttırma usulü satılacak olan evler Medikule İstanbul ‘da, dükkanlar ve ofisler ise Kayaşehir AVM içerisinde yer alıyor.


220 adet konutun yer aldığı Medikule İstanbul’da çift hamamı, çift saunası, kapalı havuz, resepsiyonu, çift fitness merkezi, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift buhar odası ve tenis kortu gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. Proje Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede yükseliyor.


Emlak Çadırı 2015 fiyat listesi

Emlak Çadırı 2015 ev fiyatları 99 bin TL’den...