25 / 04 / 2024

Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

Firma: İlgi Yönetim

Proje: Emlak Çadırı

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı nerede kuruluyor?



 “Emlak Çadırı nerede kuruluyor?” sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim. İstanbul Başakşehir'de yer alan proje "Fiyatı sen belirle" konsepti ile tanıtılıyor. 


Son başvuru tarihi 29 Mayıs Cuma günü olarak belirlenen Emlak Çadırı’nın satış ofisi Başaksehir’de inşa ediliyor.  Emlak Çadırı   İlgi Yönetim  imzasıyla kuruluyor.


Emlak Çadırı'ndaki konutlar Medikule İstanbul'da, ofis ve dükkanlar ise Merkez Kayaşehir AVM içerisinde bulunuyor. Emlak Çadırı 'nda 220 satılık  daire, 10 satılık dükkan ve 10 satılık VIP ofis 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. 


Medikule İstanbul Konutları Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede ve 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. 


Emlak Çadırı Konutları ’nda kapalı havuz, resepsiyonu, çift fitness merkezi, çift hamamı, çift saunası, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift buhar odası ve tenis kortu gibi sosyal donatılar mevcut.


Başakşehir Emlak Çadırı fiyatları; dairelerde 99 bin TL’den, ofislerde 149 bin TL’den, dükkanlarda ise 199 bin TL’den başlıyor. Projede konut, ofis ve dükkanlar hemen teslim ediliyor. 


Müzayede:

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

Emlak Çadırı Satış Ofisi:  Başakşehir-Olimpiyat Stadı Yolu,Kayaşehir Girişi, Medikule İstanbul

Başakşehir/İstanbul


Telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön