19 / 04 / 2024

Emlak Çadırı müzayedesi nerede

Emlak Çadırı müzayedesi nerede

Emlak Çadırı müzayedesi bugün saat 10:00’da Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir’de gerçekleşecek. Müzayede 240 adet bağımsız bölüm satışa sunulacak.

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi yarın!

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek. Hemen teslim edilen konut, ofis ve dükkanların satışa çıkacağı projede konut fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi.

Emlak Çadırı Konutları ne zaman teslim?

İlgi Yönetim imzası ile yarın satışa sunulacak olan Emlak Çadırı'ndaki konut, ofis ve dükkanlar İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alıyor. Peki Emlak Çadırı Konutları ne zaman teslim edilecek?

Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Başvuruları devam eden Emlak Çadırı Başakşehir'de toplam 240 adet bağımsız bölüm satışa sunuluyor. Projede yer alan konut, ofis ve dükkanların teslimleri hemen yapılıyor. Peki Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Mujo Selımovıc tarafından kuruldu.

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi  Kağıthane’de  Ahmet Uludağ  tarafından kuruldu.

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de Ahmet Uludağ tarafından kuruldu.

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Abdul Jalıl Sayed Ghafoor ve M. Nnad M.M.Y.M. ortaklığında kuruldu.

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan A. Hazaea, Marwan M.A. Senan ve Musheer Alı N.S. Moqbel ortaklığında kuruldu.

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ, Semih Özdemir ve Veysel Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Saryarjin Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saryarjin Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  2 milyon 870 bin  479,30 TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Alıreza Zohourı  ve Marzıeh Farahmandesfajır tarafından kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Can Aydınoğlu tarafından kuruldu.

Asay Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Asay Emlak Yatırım  Anonim Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Ay ve Sibel Ay tarafından kuruldu.

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Emlak Çadırı müzayedesi nerede Haberi

Emlak Çadırı müzayedesi nerede

Konut, ofis ve dükkanların hemen teslim edildiği Emlak Çadırı müzayedesinde 240 adet bağımsız bölüm satışa sunulacak.


Açık arttırma usulü satışa sunulacak olan 240 adet bağımsız bölümün içerisinde 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis bulunuyor.


Emlak Çadırı ‘nde açık arttırma usulü satılacak olan evler Medikule İstanbul ‘da, dükkanlar ve ofisler ise Kayaşehir AVM içerisinde yer alıyor.


220 adet konutun yer aldığı Medikule İstanbul’da çift hamamı, çift saunası, kapalı havuz, resepsiyonu, çift fitness merkezi, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift buhar odası ve tenis kortu gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. Proje Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede yükseliyor.


Emlak Çadırı 2015 fiyat listesi

Emlak Çadırı 2015 ev fiyatları 99 bin TL’den...