19 / 04 / 2024

Emlak Çadırı Konutları ne zaman teslim?

Emlak Çadırı Konutları ne zaman teslim?

Firma: İlgi Yönetim

Proje: Emlak Çadırı

İlgi Yönetim imzası ile yarın satışa sunulacak olan Emlak Çadırı'ndaki konut, ofis ve dükkanlar İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alıyor. Peki Emlak Çadırı Konutları ne zaman teslim edilecek?



"Emlak Çadırı Konutları ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Toplamda 240 bağımsız bölümden oluşan projede başvurular dün saat 17:00'de sona erdi. 


Açık artırma ile satışa çıkacak olan  Emlak Çadırı  2015'te konut fiyatları 99 bin TL, dükkan fiyatları 199 bin TL, ofis fiyatları ise 149 bin TL olarak belirlendi.


İlgi Yönetim tarafından hayata geçirilen Emlak Çadırı Başakşehir müzayedesi yarın saat 10:00'da satış ofisinde gerçekleşecek. Bu yıl ilki yapılan projenin her yıl düzenlenmesi planlanıyor.


Emlak Çadırı 2015'te 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkan bulunuyor. Başvuruları www.emlakcadiri.com web sitesi üzerinden kabul edilen projede tek fiyat uygulanıyor.


Emlak Çadırı Konutları ne zaman teslim?

Başakşehir Emlak Çadırı sıfır, kullanıma hazır ve iskanı alınmış ve hemen teslim edilen konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Projede açık artırmayla satılan konutlar Medikule İstanbul'da, ofisler Merkez Kayaşehir Plaza'da, dükkanlar ise Merkez Kayaşehir AVM'de yer alıyor.


Emlak Çadırı müzayedesi nerede?

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Saat:    10:00


Emlak Çadırı Başakşehir satış ofisi 

Telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön