24 / 04 / 2024

Emlak Çadırı satılık dükkan

Emlak Çadırı satılık dükkan

Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofısi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Emlak Çadırı Konutları ne zaman teslim?

İlgi Yönetim imzası ile yarın satışa sunulacak olan Emlak Çadırı'ndaki konut, ofis ve dükkanlar İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alıyor. Peki Emlak Çadırı Konutları ne zaman teslim edilecek?

Emlak Çadırı Kayaşehir fiyat listesi!

Emlak Çadırı Kayaşehir fiyat listesi bağımsız bölümün katına, büyüklüğüne, yönüne bakılmaksızın tek fiyat üzerinden hesaplanıyor. Başvuruları bugün sona eren projede konut, ofis ve dükkan teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Emlak Çadırı'nda VIP ofisler 149 bin TL'ye!

Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar 31 Mayıs'ta "Emlak Çadırı'nda satışa sunulacak.

Başakşehir Emlak Çadırı satılık!

Başakşehir Emlak Çadırı satılık daire fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi. İlgi yönetim imzası ile her yıl düzenlenecek olan projede başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

Emlak Çadırı satılık!

Emlak Çadırı satılık 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim tarafında hayata geçiriliyor. Projede başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar kabul edilecek.

Emlak Çadırı Başakşehir daire fiyatları!

Emlak Çadırı Başakşehir daire fiyatları 99 bin TL'den başlıyor. Toplam 220 konut, 10 dükkan ve 10 VIP ofisin satışa sunulacağı müzayede 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları!

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları devam ediyor. "Fiyatı sen belirle" konseptiyle tanıtılan projede Medikule İstanbul'da yer alan 220 konut ile Merkez Kayaşehir AVM bulunan 10 dükkan ve 10 ofis satışa sunuluyor.

Emlak Çadırı satılık dükkan!

Son başvuru tarihi 29 Mayıs 2015 olarak belirlenen Emlak Çadırı’nın satış ofisi Başaksehir’de inşa ediliyor. Projede 10 adet dükkan bulunuyor. Emlak Çadırı satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor.

Başakşehir Emlak Çadırı fiyatları!

Son başvuru tarihi 29 Mayıs 2015 olarak belirlenen Emlak Çadırı’nın satış ofisi Başaksehir’de inşa ediliyor. Projede 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Başakşehir Emlak Çadırı fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Çadırı'nda 99 bin TL'ye konutlar! Son gün 29 Mayıs!

Müzayede ile gerçekleştirilen Emlak Çadırı 2015 'te konutların fiyatları 99 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Söz konusu müzayede için başvurular 29 Mayıs tarihinde sonra eriyor.

Emlak Çadırı’nda 99 bin TL'ye konutlar! Son başvuru 29 Mayıs'ta!

Emlak Çadırı’nda tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölüm piyasa değerinin çok altında fiyatlarla 31 Mayıs’ta sahipleriyle buluşuyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış tam gaz! En çok artış yaşanan iller hangileri? 

REIDIN tarafından hazırlanan rapora göre, Haziran 2023'te Türkiye'de emlak piyasasındaki satılık ve kiralık ev  fiyatları yükselmeye devam etti. İşte o rakamlar... 

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Başkent Milli Emlak'tan satılık 405 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi 405 tane kamu konutunu satışa çıkarıyor. İlan, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlandı. İşte Başkent Milli Emlak Dairesi satılık kamu konutu ilanının başvuru detayları...

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Emlak Konut'un satılık arsaları!

Emlak Konut'un satılık arsaları Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da yer alıyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Ömür İstanbul Esenler satılık daire!

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Niğde Emlak Konutları satılık ev fiyatları!

Niğde Emlak Konutları satılık ev fiyatları 328 bin liradan başlıyor. Projenin Temmuz 2019'da teslim edilmesi hedefleniyor...

Nevşehir Emlak Konutları satılık daire!

Cent Yapı tarafından hayata geçirilen Nevşehir Emlak Konutları satılık daire fiyatları 343 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Esenler Emlak Konutları satılık ev fiyatları!

İstanbul Esenler'de Havaalanı Mahallesi'nde 56 bin 841 metrekare alanda inşa edilen Esenler Emlak Konutları, Mayıs ayında teslim edilecek. İşte Esenler Emlak Konutları satılık ev fiyatları...

Başkent Emlak Konutları satılık daire fiyatları!

Başkent Emlak Konutları satılık daire fiyatları 396 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başkent Emlak Konutları'nda 1.478 daire, 26 dükkan yer alıyor...

Başkent Emlak Konutları Mühye satılık!

Başkent Emlak Konutları Mühye satılık dairelerin fiyatları 396 bin TL'den başlıyor. Başkent Emlak Konutları'nda yüzde 10 peşinatla 180 ay vadeli ödemeler yapılıyor...

Emlak Çadırı satılık dükkan Haberi

Emlak Çadırı satılık dükkan


Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofısi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.  Kayaşehir'de Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofısi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Bugün saat 10.00'da oldukça rekabetli başlayan müzayede, saat 17.00'ye kadar devam edecek. Müzayedeye iş adamları ve konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 240 bölümün içerisinde yer alan 220 daire, 10 dükkan, 10 VIP ofisin satışa çıkarıldığı Emlak Çadırı 2015'te konutlar 99 bin liradan, VIP ofisler 149 bin liradan ve cadde dükkanlar 199 bin liradan satışa sunuldu.  Açık artırma usulüyle satışa sunulan konutlar Medikule İstanbul'da, cadde dükkanlar Merkez Kayaşehir AVM' de, ofisler ise Merkez Kayaşehir Business'da yer alıyor. Ayrıca, 220 konutun yer aldığı...