20 / 04 / 2024

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..



Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, yazısına, "Kira artışları artık hem toplumsal hem de üretim krizine yol açacak kadar büyük bir mesele haline geldi. İşin sosyolojik boyutu da cabası" ifadelerini kullanarak başladı ve bunların göstergelerinin yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladığını aktardı.

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Büyükşehirlerde yüksek kira artışları sebebiyle çalışanların ya işi bırakıp başka şehirlere göç etmeye başlıyor ya da şehrin ücra yerlerine taşınmak durumunda kaldıklarını belirten Dilek Güngör, "Türkiye'de en çok konut araması yapılan ilk 5 ilçe Beylikdüzü, Şahinbey, Keçiören, Mamak ve Sincan" dedi. 

Peki kira fiyatları düşer mi? Kiralık ev fiyatları nasıl düşer? İşte merak edilen tüm ayrıntılarıyla Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör'ün konuyla ilgili o yazısı...


Geri Dön