18 / 04 / 2024

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Firma: İlgi Yönetim

Proje: Emlak Çadırı

Medikule İstanbul, Merkez Kayaşehir AVM ve Merkez Kayaşehir Plaza'daki konut, dükkan ve ofislerin satışa sunulduğu Emlak Çadırı başvuruları bugün sona eriyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?



Emlak Çadırı 2015 projesi  İlgi Yönetim  tarafından hayata geçiriliyor. Her yıl, yılda 1 kez düzenlenmesi planlanan projede sıfır ve kullanıma hazır konut, ofis ve dükkanlar açık artırma yöntemiyle satılıyor.


Başakşehir Emlak Çadırı'nda satışa çıkan konutlar Medikule İstanbul projesinde, dükkanlar Merkez Kayaşehir AVM'de, ofisler ise Merkez Kayaşehir Plaza'da bulunuyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.


İlgi Yönetim  Emlak Çadırı  projesi 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkandan meydana geliyor. Projede başvurular www.emlakcadiri.com web sitesi üzerinden kabul ediliyor.


Medikule İstanbul Konutları!

Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında olan Medikule İstanbul Rezidans 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Merkez Kayaşehir AVM!

Toplam 172 adet dükkana sahip Merkez Kayaşehir AVM'nin 63 bin metrekare kapalı, 36 bin 720 metrekare kiralanabilir alanı mevcut. Proje 2019 yılında tamamlanması planlanan Kayaşehir tramvay durağının önünde yer alıyor. 


Merkez Kayaşehir Plaza!

Kayaşehir Uydu Kenti’nin merkezindeki tek iş merkezi konumundaki Merkez Kayaşehir Plaza 86 adet ofisten oluşuyor. 


Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Emlak Çadırı satış ofisi iletişim

Telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön