19 / 04 / 2024

Emlak Çadırı 2015

Emlak Çadırı 2015

Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofısi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Emlak Çadırı müzayedesi bugün gerçekleşiyor!149 bin TL'ye ofis!

Emlak Çadırı müzayedesi bugün Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir’de saat 10:00'da gerçekleşecek. Projede 220 adet daire satışa çıkacak.

Emlak Çadırı 2015 fiyat listesi!

Emlak Çadırı 2015 müzayedesi bugün saat 10:00’da Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir’de düzenlenecek. Emlak Çadırı 2015 fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Çadırı 2015 Evleri ne zaman teslim?

Emlak Çadırı 2015 müzayedesi bugün saat 10:00’da gerçekleşecek. Projede 240 bağımsız bölüm açık arttırma usulü satışa sunulacak.Peki Emlak Çadırı 2015 Evleri ne zaman teslim edilecek?

Emlak Çadırı Başakşehir müzayede yeri!

Her yıl düzenli olarak bir kez yapılacak olan Emlak Çadırı'nın bu yıl ilki gerçekleşecek. Projede toplamda 240 adet bağımsız bölüm açık artırmayla satışa sunulacak. İşte Emlak Çadırı Başakşehir müzayede yeri...

Emlak Çadırı 2015'te satışlar 31 Mayıs'ta yapılacak! 99 bin TL'ye!

Konut fiyatlarının 99 bin TL'den başladığı Emlak Çadırı 2015'te satışlar 31 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Pazar günü 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkan satışa çıkacak.

2015 Emlak Çadırı fiyatları!

Toplam 240 bağımsız bölümün açık artırma usulü ile satışa sunulacağı Emlak Çadırı Başakşehir'de başvurular bugün sona erecek. Emlak Çadırı müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. İşte 2015 Emlak Çadırı fiyatları...

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Medikule İstanbul, Merkez Kayaşehir AVM ve Merkez Kayaşehir Plaza'daki konut, dükkan ve ofislerin satışa sunulduğu Emlak Çadırı başvuruları bugün sona eriyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları için bugün son gün!

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları için bugün son gün. Toplam 240 adet bağımsız bölümün satışa sunulacağı Emlak Çadırı müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Emlak Çadırı 31 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar 31 Mayıs'ta "Emlak Çadırı"nda satışa sunulacak.

Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Başvuruları devam eden Emlak Çadırı Başakşehir'de toplam 240 adet bağımsız bölüm satışa sunuluyor. Projede yer alan konut, ofis ve dükkanların teslimleri hemen yapılıyor. Peki Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Emlak Çadırı Ofisleri ne zaman teslim edilecek?

İçerisinde 10 adet VIP ofis bulunan Emlak Çadırı 2015 ‘de başvurular 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'e kadar kabul edilecek. Peki Emlak Çadırı Ofisleri ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Emlak Çadırı satış ofisi!

Başakşehir Emlak Çadırı satış ofisi ile 444 61 71 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimleri hemen yapılan ve açık artırma usülü ile satışa sunulan projede 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

Başakşehir Emlak Çadırı son başvuru tarihi!

Hemen teslim konut, ofis ve dükkanların satışa sunulduğu Emlak Çadırı 2015 İlgi Yönetim tarafından hayata geçiriliyor. Projede başvurular devam ediyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı son başvuru tarihi ne zaman?

Emlak Çadırı fiyat listesi!

Emlak Çadırı fiyat listesi kapsamında daireler 99 bin TL'den satışa sunuluyor. Müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan projede konutların yanı sıra ofis ve dükkanlara da yer veriliyor.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bytech Bilgi Teknolojileri, Mobil Broker adıyla faaliyet gösteren bir uygulama geliştirdi. Uygulamada, ek gelir ihtiyacı olan insanlara komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunuluyor, kazanç sağlama imkanı veriliyor...

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

TÜGEM, emlak sektörünün gelişmesine öncülük edecek!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, kısa adıyla TÜGEM, emlak sektörünün vizyonuna ve gelişmesine öncülük ederek, meslektaşların birlik ve beraberliğini sağlayan güçlü bir STK olma amacıyla 9 Eylül 2016 tarihinde kuruldu.

Emlak sektörü yeni düzenlemelerle şekilleniyor!

Türk ekonomisinin Yenikapı ruhuyla olağanüstü bir dönem yaşadığı bugünlerde emlak sektörü de yeni düzenlemelerle şekil değiştiriyor.

Faraç Toktaş: Gaziantep'te emlak sektörü durdu!

Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, emlak sektörünün ölü bir dönem yaşadığını söyledi. Toktaş, terörün birçok sektörü olumsuz etkilediğini belirtti.

Emlak sektörü, kentsel dönüşümlerle patlama yaşayacak!

Emlak sektörünün 2015 yılında durgun geçtiğini belirten Antalya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Şeref Sağlam, "Emlak sektörü bu yıl hem iç piyasada yabancıya satışta hem de kentsel dönüşümlerle patlama yaşayacak" dedi.

Emlak sektörü 2015'te ayağa kalkamadı!

Emlak sektörü 2015 yılında üst üste gelen ekonomik, güvenlik ve siyasi sorunlar sebebiyle bir hayli atak yapamadı. Siyasi istikrarın tekrardan yakalanması ile umutlanan emlak sektörüne en büyük darbeyi ise Rusya vurdu.

Hamit Demir: Emlak sektörü için 2016 umut dönemi olacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, emlak sektörü adına 2015'in olumlu olduğunu vurguladı ve "Bu sene rekor ile tamamlanacak, 2016 da umut dönemi olacak." dedi.

Selim Atasoy: Emlak sektöründe artış yaşandı!

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, vatandaşları emlakçı kisvesi adı altında kandıranlara karşı uyardı. Atasoy, istatistiklerin emlak sektöründe artış gösterdiğini de kaydetti.

KPMG Türkiye, emlak sektörü kredilerinin geleceği raporunu hazırladı!

KPMG Türkiye, 2015 yılında emlak sektörü kredilerinin geleceği hakkında yaptığı Property Landing Barometer araştırmasının sonuç raporunu hazırladı.

Emlak Çadırı 2015 Haberi

Emlak Çadırı 2015


Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofısi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.  Kayaşehir'de Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofısi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Bugün saat 10.00'da oldukça rekabetli başlayan müzayede, saat 17.00'ye kadar devam edecek. Müzayedeye iş adamları ve konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 240 bölümün içerisinde yer alan 220 daire, 10 dükkan, 10 VIP ofisin satışa çıkarıldığı Emlak Çadırı 2015'te konutlar 99 bin liradan, VIP ofisler 149 bin liradan ve cadde dükkanlar 199 bin liradan satışa sunuldu.  Açık artırma usulüyle satışa sunulan konutlar Medikule İstanbul'da, cadde dükkanlar Merkez Kayaşehir AVM' de, ofisler ise Merkez Kayaşehir Business'da yer alıyor. Ayrıca, 220 konutun yer aldığı...