18 / 04 / 2024

Emlak Çadırı müzayedesi bugün gerçekleşiyor!149 bin TL'ye ofis!

Emlak Çadırı müzayedesi bugün gerçekleşiyor!149 bin TL'ye ofis!

Firma: İlgi Yönetim

Proje: Emlak Çadırı

Emlak Çadırı müzayedesi bugün Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir’de saat 10:00'da gerçekleşecek. Projede 220 adet daire satışa çıkacak.



240 adet bağımsız bölümün satışa çıkarılacağı Emlak Çadırı'nda 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis bulunuyor. Projede daire dükkan ve ofisler açık arttırma usulüyle satılacak.


Emlak Çadırı projesiyle Başakşehir'de satışa sunulacak olan konutlar Medikule İstanbul ‘da, dükkanlar ve ofisler ise Kayaşehir AVM içerisinde yer alıyor.Proje Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede yükseliyor.


220 adet konutun yer aldığı Medikule İstanbul'un sosyal alanları arasında ift hamamı, çift saunası, kapalı havuz, resepsiyonu, çift fitness merkezi, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift buhar odası ve tenis kortu bulunuyor.


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Emlak Çadırı'nda  ev fiyatları 99 bin TL’den,  ofis fiyatları 149 bin TL’den,dükkan fiyatları 199 bin TL’den başlangıç gösteriyor.  


Emlak Çadırı Müzayede Bilgileri;

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Emlak Çadırı Satış Ofisi:  Başakşehir-Olimpiyat Stadı Yolu,Kayaşehir Girişi, Medikule İstanbul

Başakşehir/İstanbul


Telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Meryem KURTULDU/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön