27 / 04 / 2024

Emlak Çadırı Başakşehir müzayede yeri!

Emlak Çadırı Başakşehir müzayede yeri!

Firma: İlgi Yönetim

Proje: Emlak Çadırı

Her yıl düzenli olarak bir kez yapılacak olan Emlak Çadırı'nın bu yıl ilki gerçekleşecek. Projede toplamda 240 adet bağımsız bölüm açık artırmayla satışa sunulacak. İşte Emlak Çadırı Başakşehir müzayede yeri...



İlgi Yönetim imzası ile hayata geçirilen  Emlak Çadırı  2015'te www.emlakcadiri.com üzerinden kabul edilen başvurular dün saat 17:00'de sona erdi. 


Başakşehir Emlak Çadırı'nda 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkan yer alıyor. Açık artırma yöntemiyle satışa sunulan bağımsız bölümler için tek fiyat uygulanıyor.


Emlak Çadırı Başakşehir müzayede yeri satış ofisi olarak belirlendi. Projede sıfır, kullanıma hazır ve iskanı alınmış durumdaki konut, ofis ve dükkanlar hemen teslim ediliyor.


İlgi Yönetim Emlak Çadırı'nda satışa sunulan konutlar Medikule İstanbul'da, dükkanlar Merkez Kayaşehir AVM'de, ofisler ise Merkez Kayaşehir Plaza'da bulunuyor. 


Konut fiyatları 99 bin TL, ofis fiyatları 149 bin TL, dükkan fiyatları ise 199 bin TL olarak belirlenen Emlak Çadırı müzayedesi yarın saat 10:00'da düzenlenecek. 


Emlak Çadırı Başakşehir müzayede yeri!

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Saat:    10:00


Emlak Çadırı Başakşehir iletişim bilgileri

Telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön