16 / 04 / 2024

Emlak Çadırı Başakşehir başvuruları!

Emlak Çadırı Başakşehir başvuruları!

Firma: İlgi Yönetim

Proje: Emlak Çadırı

Müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Emlak Çadırı Başakşehir başvuruları yarın sona eriyor. Projede 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis açık artırma ile satışa çıkıyor.



Emlak Çadırı Başakşehir başvuruları emlakcadiri.com web sitesi aracılığıyla gerçekleşiyor. Projede sıfır ve kullanıma hazır, hemen teslim ve iskanı alınmış konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor.


İlgi Yönetim imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de düzenlenen  Emlak Çadırı  müzayesi 31 Mayıs Pazar günü saat 10:00'da satış ofisinde gerçekleşecek.


Emlak Çadırı 2015'teki satışa sunulan dükkanlar Merkez Kayaşehir AVM'de, ofisler Merkez Kayaşehir Plaza'da, konutlar ise Medikule İstanbul projesi içerisinde bulunuyor.


Emlak Çadırı Başakşehir başvuruları yarın sona eriyor. Toplamda 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofisten meydana gelen proje "fiyatı sen belirle" konsepti ile hayata geçiriliyor. 


Her yıl düzenli olarak yılda 1 kez yapılacak olan Emlak Çadırı daire fiyatları 99 bin TL, ofis fiyatları 149 bin TL, dükkan fiyatları ise 199 bin TL olarak belirlendi. 


Müzayede:

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Emlak Çadırı satış ofisi iletişim

Telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön